Antena 3 CNN Actualitate Media Nistorescu: A fost o campanie mălăiaţă, de lipsă de suflu. Incidentele au rolul de a decredibiliza alegerile

Nistorescu: A fost o campanie mălăiaţă, de lipsă de suflu. Incidentele au rolul de a decredibiliza alegerile

Nistorescu: A fost o campanie mălăiaţă, de lipsă de suflu. Incidentele au rolul de a decredibiliza alegerile
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Iun 2012   •   20:20

O campanie electorală ce părea anostă devine extrem de interesantă în ziua alegerilor, cu "elemente destul de disperate", a constatat Mihai Gâdea, opinie împărtăşită şi de jurnalistul Cornel Nistorescu, care vorbeşte despre o campanie "mălăiaţă şi lipsită de oxigen".

"O campanie electorală ce părea anostă, din care au lipsit personaje principale, a lipsit preşedintele Partidului Democrat Liberal, au lipsit oameni de la vârf care erau văzuţi în bătălia electorală politică, pur şi simplu, în mod uluitor, nu au participat la nici o dezbatere importantă" notează Gâdea, în cadrul ediţiei speciale de la Antena 3, în ziua în care românii îşi aleg primarii şi membrii consiliilor locale şi judeţene.

"Vine ziua alegerilor, o prezenţă la vot notabilă pentru o zi atât de călduroasă, şi pe lângă toate lucrurile acestea, elemente destul de disperate: maşina cu însemnele Antena 3, preşedintele care iese din casă şi face eforturi disperate să fie văzut şi să transmită nişte mesaje. Cum dintr-o dată ziua alegerilor devine atât de interesantă în comparaţie cu toată perioada de campanie, când se părea că unii se dau bătuţi" subliniază Gâdea.

Despre o campanie "mălăiaţă şi lipsită de oxigen şi de elan" a vorbit şi jurnalistul Cornel Nistorescu, care declarat însă, că, în afara incidentului legat de tentativa de fraudă din maşina inscripţionată ilegal cu însemnele Antena 3, anul acesta "neregulile sunt mult mai puţine faţă de cele de acum patru ani".

"Nu a fost o campanie dură şi nici una dinamică. A fost o campanie mălăiaţă, de lipsă de suflu, de lipsă de oxigen, de lipsă de elan. Comportamentul de pieţar al preşedintelui, de astăzi, nu cred că ridică nivelul campaniei de nici un fel" subliniază jurnalistul Nistorescu, duminică, la Antena 3.

"Nu cred că au fost atât de multe nereguli în această campanie electorală. Cazul Antena 3 e un caz care e în mâna Poliţiei. Dar Poliţia nu e în mâna puterii şi s-ar putea să aflăm un răspuns. Neregulile din acest an sunt mult mai puţine decât cele care s-au petrecut în ultimii patru ani" a mai precizat Nistorescu, care consideră că acestea au mai mult rolul de "a decredibiliza alegerile".




×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close