Antena 3 Actualitate Media Noaptea fanilor Top Gear, Ediţia a 3-a. „Ghost Rider: Demonul răzbunării”

Noaptea fanilor Top Gear, Ediţia a 3-a. „Ghost Rider: Demonul răzbunării”

20 Feb 2012   •   16:40
Noaptea fanilor Top Gear, Ediţia a 3-a. „Ghost Rider: Demonul răzbunării” Foto: Top Gear

Echipa revistei Top Gear îşi dă întâlnire cu fanii şi pasionaţii de fenomenul auto, joi, 23 februarie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, în cadrul  evenimentului Noaptea fanilor Top Gear.

Ajunsă deja la cea de-a treia ediţie, Noaptea fanilor este un pretext numai bun pentru vedea în cinema  călătoria echipei Top Gear din Africa până la Cercul Polar. Şi pentru că noaptea e lungă, prietenii de la RoImage au pus la bătaie cel mai recent film Ghost Rider: Demonul răzbunării.

Nicolas Cage reia rolul lui Johnny Blaze în GHOST RIDER: DEMONUL RĂZBUNĂRII. În această nouă versiune, regizată de Neveldine/Taylor (Crank), Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în diabolicul vânător de recompense, dar riscă totul când face echipă cu liderul unui grup de călugări rebeli (Idris Elba), pentru a salva un băiat de ameninţarea diavolului şi, poate, pentru a scăpa el însuşi pentru totdeauna de acel blestem.

Dacă eşti fan Top Gear, intră http://www.topgear.ro/concursuri/noaptea-fanilor-topgear-2012.html, spune-ne de ce eşti fan şi poţi câştiga o invitaţie, alături de un prieten.

În  plus, pe parcursul întregii seri, toţi fanii vor putea să aibă propriul Stig, pentru că se pun la bătaie, în cadrul unei tombole speciale, produse originale Top Gear.   Top Gear este un produs original BBC. Revista Top Gear, emisiunea Top Gear şi topgear online au la bază pasiunea pentru maşini, prietenia, autoironia şi ating  audienţe uriaşe. Fiecare ediţie a emisiunii Top Gear e urmărită de peste 350 de milioane de fani din toată lumea.

Revista Top Gear are peste 30 de ediţii internaţionale si aproape 15 milioane de cititori. De aceea Top Gear este numărul 1 în lume.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close