Antena 3 CNN Actualitate Media Nu şi-a ales momentul bun să fie ironic! Jeremy Clarkson, pus la zid. A spus că i-ar împuşca pe protestatari

Nu şi-a ales momentul bun să fie ironic! Jeremy Clarkson, pus la zid. A spus că i-ar împuşca pe protestatari

Nu şi-a ales momentul bun să fie ironic! Jeremy Clarkson, pus la zid. A spus că i-ar împuşca pe protestatari
02 Dec 2011   •   09:57

Să fii ironic în faţa camerelor de filmat nu este întotdeauna cea mai bună idee. A simţit-o pe pielea lui Jeremy Clarkson, membru al echipei Top Gear. Cunoscut pentru remarcile sale acide şi provocatoare, Clarkson a spus că „i-ar împuşca” pe participanţii la protestele din Marea Britanie.

„I-aş alinia şi i-aş executa în faţa familiilor lor. Cum îndrăznesc să facă grevă, când le sunt garantate aceste pensii placate cu aur, în timp ce noi, restul britanicilor, trebuie să muncim ca să ne întreţinem”, a spus Clarkson, citat de The Telegraph.

Deşi Clarkson a insistat că remarca pe care a făcut-o nu a fost altceva decât o glumă, şefii săi de la BBC nu au fost deloc amuzaţi şi l-au pus să-şi ceară scuze în public.

După remarca lui Clarkson, postul BBC a fost bombardat cu mii de plângeri.

În urmă cu două zile, Marea Britanie a fost paralizată de una dintre cele mai mari greve din ultimile decenii. Angajaţii sectorului public au protestat faţă de decizia Guvernului de a reduce pensiile şi de a creşte vârsta de pensionare de la 65 de ani la 66.

Greva a afectat activitatea spitalelor, şcolilor dar şi traficul aerian şi serviciile municipale.

 
 
 

×
Subiecte în articol: Jeremy Clarkson top gear grevă BBC
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close