Antena 3 CNN Actualitate Media Octavian Belu, la "Confruntarea Greilor": Bine ar fi să avem astfel de întâlniri mai des

Octavian Belu, la "Confruntarea Greilor": Bine ar fi să avem astfel de întâlniri mai des

Octavian Belu, la "Confruntarea Greilor": Bine ar fi să avem astfel de întâlniri mai des
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   16:56

Antrenorul lotului român de gimnastică, Octavian Belu, a fost prezent la meciul demonstrativ de baschet "Confruntarea Greilor", pregătit pentru a juca.

"Mă simt bine, nu am mai jucat baschet de câţiva ani buni, dar îmi face plăcere să reintru în jocul acesta foarte frumos, o să încerc să înscriu şi eu câteva coşuri, nu o să mă bag prea tare în meci, pentru că am avut nişte probleme cu spatele şi nu vreau să recidiveze dar încerc si eu să simt atmosfera şi faptul că sunt aici, prezent la această manifestare, nu poate fi decât un imbold să se mai facă astfel de lucruri", a arătat Belu.

"Bine ar fi să avem astfel de întâlniri cu profesionişti ai baschetului dar şi cu oameni care se implică în dezvoltarea sportului, chiar dacă nu sunt practicanţi ai acestei ramure de sport", a conchis antrenorul.


Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu meci baschet
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close