Antena 3 CNN Actualitate Media Oprah Winfrey şi-a deschis propria televiziune

Oprah Winfrey şi-a deschis propria televiziune

Oprah Winfrey şi-a deschis propria televiziune
Sursa foto: Foto: giantunplugged.com
03 Ian 2011   •   23:28

Regina talk-showurilor tv, Oprah Winfrey tocmai a pus pariul vieţii sale. Şi-a investit o bună parte din impresionanta sa avere pentru a deschide propria televiziune. Va reuşi să se impună? Fanii săi sunt convinşi că va da lovitura, pentru că orice atinge Oprah devine o comoară ce aduce succes şi bani.

25 de ani, Oprah Winfrey a isterizat, cu emisiunea ei. Acum încearcă să facă la fel şi cu televiziunea pe care a lansat-o la 1 ianuarie. “Deci, iata-mă aici, în studiourile televiziunii OWN, pentru că am vrut să dau şi altcuiva şansa pe care am avut-o eu, acum 25 de ani”, a spus vedeta americană.

Postul TV este mai mult decât o provocare pentru Oprah. Ea a investit împreună cu o companie 189 de milioane de dolari. Nimeni nu se îndoieşte însă că Oprah nu va reuşi şi de această dată. Drept colaboratori, ea şi-a ales nume grele ale show-bizului: cântăreaţa Shania Twain şi fosta noră a reginei Marii Britanii. Cât priveşte invitaţii, nimeni n-o refuză pe Oprah.

“Acolo unde alţii au dat peste obstacole şi blocaje, ea poate lansa o revistă de succes, poate da lovitura cu personalităţile din show-ul ei, poate lansa cu succes un talk show acolo unde alţii au eşuat”, a declarat Brad Adgate, analist media.

OWN, televiziunea care poartă iniţialele numelui lui Oprah, a prins contur în 2009. Probabil din cauza scăderii în audienţă, realizatoarea a anunţat atunci că emisiunea sa se va încheia în septembrie 2010. Însă, în locul pensiei, a ales fotoliul de patron de televiziune.

În vârstă de 57 de ani, Oprah este, totodată, editorul unei reviste de succes, producător pe Broadway şi actriţă. Are o avere de 340 de milioane de dolari.


Oprah Winfrey va avea propriul post de televiziune

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey televiziune
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close