Antena 3 CNN Actualitate Media Organizatorul Miss Piranda, Ion Petrişor, arestat pentru contrabandă cu ţigări

Organizatorul Miss Piranda, Ion Petrişor, arestat pentru contrabandă cu ţigări

Organizatorul Miss Piranda, Ion Petrişor, arestat pentru contrabandă cu ţigări
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Noi 2010   •   20:52

Organizatorul concursului Miss Piranda, Ion Petrişor, a ajuns din nou după gratii! Anchetatorii susţin că este unul din capii celei mai mari reţele de contrabandă cu ţigări, aduse din Ucraina şi Republica Moldova.

Petrişor a mai fost arestat în vară, pentru aceleaşi fapte, însă Curtea de Apel Suceava l-a eliberat la recurs.

Aşa a devenit celebru Iova Paul zis „Ion Petrişor": ca organizator al concursului Miss Piranda, şi impresar al lui Nicolae Guţă.

Toate i-au mers din plin lui Ion Petrişor, până în vară, când procurorii DIICOT au percheziţionat 50 de locuinţe în Bucureşti, şi alte judeţe din ţară, iar în urma lor, organizatorul concursului MISS PIRANDA a fost reţinut.

Petrişor a fost acuzat atunci că este conducătorul unei mari reţele de trafic cu ţigări, care a făcut o gaură în bugetul statului de peste un milion de euro.

Tribunalul Suceava l-a şi arestat, în schimb Curtea de Apel Suceava a văzut altfel situaţia şi l-a eliberat la recurs. Iar asta i-a dat ocazia să-şi continue afacerile ilegale, susţin anchetatorii.

Gruparea condusă de Ion Petrişor ar fi urmat să introducă în ţară, în mod ilega,l alte 1.500 baxuri cu ţigări. Pentru recuperarea prejudiciului, anchetatorii au pus sechestru pe 5 autoturisme de lux şi importante sume de bani.

Ion Petrişor, arestat pentru contrabandă cu ţigări

×
Subiecte în articol: arestat contrabanda cu tigari
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close