Antena 3 CNN Actualitate Media Pamela Anderson nu a murit. Ce s-a întâmplat după ce vedeta a fost anunțată ca fiind moartă

Pamela Anderson nu a murit. Ce s-a întâmplat după ce vedeta a fost anunțată ca fiind moartă

Pamela Anderson nu a murit. Ce s-a întâmplat după ce vedeta a fost anunțată ca fiind moartă
17 Mar 2018   •   21:43

Pamela Anderson a murit la ora 10:04, în această dimineață, după ce a intrat în stop cardiac”, a fost știrea falsă care a circulat vineri pe toate rețelele de socializare, lansată de site-ul ABCNews-us.com (care nu este însă afiliat ABC News) și ulterior contrazisă, după ce restul publicațiilor au verificat informațiile, scrie digisport.ro.

Portalul obișnuit cu astfel de fake-news anunța că actrița s-a prăbușit în baie și că un apel la 911 a fost făcut la scurt timp.

”La ora 8:00 în această dimineață, Departamentul de Urgență din Los Angeles a răspuns la o solicitare medicală de la domiciliul Pamelei Anderson din Los Angeles. Se pare că vedeta s-a prăbușit în baie. Echipajul sosit la fața locului a transportat-o de urgență la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde a fost internată din cauza hepatitei C, boală care a avut-o timp de 16 ani. Potrivit medicului șef Jonathan Lucas, Pamela Anderson a murit în această dimineață, la 10:04, după ce a intrat în stop cardiac”, anunța site-ul ABCNews-us.com.

Până la urmă s-a dovedit a fi o știre falsă. Pamela Anderson nu a murit. Actrița nu a dorit să comenteze în vreun fel fake news-ul apărut despre decesul ei.

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson fake news
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close