Antena 3 CNN Actualitate Media Peste 1.700.000 de telespectatori au urmărit Sinteza Zilei, cu Sebastian Papaiani în studio

Peste 1.700.000 de telespectatori au urmărit Sinteza Zilei, cu Sebastian Papaiani în studio

Peste 1.700.000 de telespectatori au urmărit Sinteza Zilei, cu Sebastian Papaiani în studio
08 Feb 2013   •   15:08
Sinteza Zilei a adus în faţa telespectatorilor un alt mare actor al filmului românesc. Joi seara, pe 7 ianuarie, Mihai Gâdea l-a avut invitat pe Sebastian Papaiani, cu care a discutat despre viaţa şi cariera sa, despre copilăria actorului, dar şi despre prieteniile pe care le-a legat pe platourile de filmare. Mai mulţi actori români, printre care Florin Piersic, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei, Ion Dichiseanu şi Julieta Szönyi, au intrat în direct la Sinteza Zilei pentru a depăna amintiri, împreună cu Sebastian Papaiani.

Conform Kantar Media, Sinteza Zilei a înregistrat o medie de 4,7% rating şi 10,3% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, poziţionându-se pe locul al doilea în clasamentul general, după Pro TV.



Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea a fost urmărită în medie de 1.710.000 de telespectatori, care au vizionat cel puţin un minut din emisiune.

În ceea ce priveşte media pe întreaga zi, Antena 3 a înregistrat 2,1 puncte de rating şi 8,2% share, clasându-se pe locul trei în piaţă şi pe primul loc în clasamentul de ştiri.



Şi în prime time, cu o medie de 4% rating şi 8,1% cotă de piaţă, Antena 3 a fost lider pe segmentul informativ, la o diferenţă considerabilă faţă de următorul competitor direct, şi a ocupat locul trei în piaţă.




Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.













×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close