Antena 3 CNN Actualitate Media “Petrecem k lumea” împlinește 1 an de viață

“Petrecem k lumea” împlinește 1 an de viață

 “Petrecem k lumea” împlinește 1 an de viață
Sursa foto: foto: antena2.ro
18 Mai 2012   •   15:11
Duminică, de la ora 19:15, Ana Maria Petre și Fredi Camacho invită telespectatorii la cea mai tare petrecere aniversară, în care muzica și voia bună vor fi la loc de cinste. Mirabela Dauer, Raoul, Gelu Voicu, Marina Florea, Radu Captari, Jean Paler, Radu Ciordaș și alții vor fi prezenți la “ruperea turtei”. Bineînțeles, de la marele eveniment nu putea lipsi tortul. Pentru sărbătorirea celor 50 de ediții, moderatorii au parte de o surpriză delicioasă, un tort în formă de glob pământesc!
 
Un moment extrem de amuzant a fost cel în care Ana Maria Petre și Fredi Camacho au fost legați la ochi și păcăliți să sufle în făină, în loc de lumânările tortului! Duminică, de la 19:15, telespectatorii pot urmări întregul show, doar la Antena 2!
 
“Un vis frumos s-a transformat în realitate și iată că astăzi suntem în casele oamenilor prin intermediul emisiunii pe care o prezentăm la Antena 2.  Le mulțumim tuturor telespectatorilor noștri care ne urmăresc în fiecare duminică, le mulțumim pentru mesajele frumoase pe care ni le trimit săptămâna de săptămâna. Ei fac parte din familia noastră și pentru asta le suntem recunoscatori”, a mărturisit Ana Maria Petre.
 

×
Subiecte în articol: muzica Mirabela Dauer tort
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close