Planul diabolic pentru „amuţirea“ Antena 3. Mihai Gâdea, despre amenda de 2 miliarde lei vechi şi motivele mincinoase ale CNA

de Antena3.ro    |    23 Sep 2012   •   21:21
Planul diabolic pentru „amuţirea“ Antena 3. Mihai Gâdea, despre amenda de 2 miliarde lei vechi şi motivele mincinoase ale CNA

Directorul Antena 3 şi realizatorul emisiunii „Sinteza zilei“, Mihai Gâdea, a făcut dezvăluiri, în premieră, în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire", despre uriaşele presiuni făcute de camarila lui Traian Băsescu pentru oprirea emisiei Antena 3.

Potrivit lui Mihai Gîdea, există un plan de închidere a activităţii postului Antena 3, iar acest plan pare a fi veridic pentru că CNA intenţionează să amendeze postul Antena 3 cu 2 miliarde lei. O decizie clară în acest sens va fi luată de membrii Consiliului după şedinţa de marţi.

Directorul Antena 3 a precizat şi care sunt cele trei motive invocate de CNA pentru aplicarea amenzii uriaşe, demontându-le rând pe rând.

Primul motiv ar fi că Aspaziei Cojocaru nu i-a fost acordat dreptul la replică, însă Mihai Gâdea a prezentat dovada faptului că a fost invitată în repetate rânduri în studio, mai mult că el însuşi a sunat-o pe Aspazia Cojocaru.


Al doilea motiv este acela că Antena 3 nu ar fi acodat drept la replică Institutului Cultural Român (ICR) prin publicarea unui comunicat de presă. S-a dovedit, în urma unei adrese oficiale a ICR, că acel comunicat nu era redactat şi trimis de Institut, ci de impostori.


Al treilea motiv are legătură cu dezvăluirea făcută despre judecătorul Cristi Danileţ, căruia i-a fost atribuită o locuinţă într-o localitate unde nu îşi desfăşoară activitatea deşi legea interzice clar acest lucru. Ulterior acestei dezvăluiri, Danileţ, care este membru CSM, a făcut plângere la CNA, fără însă ca această chestiune să intre în atribuţiile Consiliului.


În plus, Mihai Gâdea a adus în studio sute de invitaţii şi faxuri trimise diverselor instituţii şi PDL, menţionând câteva nume grele din partid: Roberta Anastase, Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga şi Anca Boagiu, dovedind astfel că s-au făcut numeroase încercări de echilibrare şi menţinere a obiectivităţii şi respectare a imparţialităţii.Urmăreşte înregistrarea emisiunii AICI.


x close