Antena 3 CNN Actualitate Media Ponta: Nu comentez cazul lui Năstase. De ce declaraţiile unei iresponsabile care stârneşte doar milă sunt acceptate?

Ponta: Nu comentez cazul lui Năstase. De ce declaraţiile unei iresponsabile care stârneşte doar milă sunt acceptate?

Ponta: Nu comentez cazul lui Năstase. De ce declaraţiile unei iresponsabile care stârneşte doar milă sunt acceptate?
26 Iun 2012   •   23:29

În emisiune Sinteza Zilei, invitatul lui Mihai Gâdea, Victor Ponta, a declarat că nu doreşte să comenteze cazul Adrian Năstase, pentru a nu se interpreta ca o presiune a politicului asupra justiţiei, adăugând însă că nu înţelege de ce declaraţiile unei "iresponsabile care stârneşte doar milă", europarlamentar, sunt acceptate.

"Dacă eu sunt responsabil  şi vă daţi seama că aş avea foarte multe lucruri de spus, sunt fost magistrat, om al legii, este vorba de o persoană pe care o cunosc foarte bine - dar mă pot abţine tocmai pentru ca să nu se spună că un important om sau politicienii fac presiune asupra justiţiei, dar în acelaşi timp o iresponsabilă - nu-i mai dau numele, că stârneşte doar milă - care toată ziua se pricepe, ea ştie ce să facă şi doctorii, vrea să ne aresteze pe toţi , să rămână doar ea şi cu domnul Băsescu în libertate, care toată ziua ameninţă. Tot om politic, întâmplător şi europarlamentar, aia nu-i presiune asupra justiţiei? CSM-ul nu mai constată că cineva face presiuni ? Deci, nu ai voie să faci presiuni decât dintr-o parte, din partea preşedintelui Băsescu, iar din partea cealaltă, nu" a spus Ponta.

Fostul ministru al Justiţiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei semnalează încălcări ale legii în cazul fostului premier Adrian Năstase, de la "negocierea" unui regim preferenţial de a ajunge la închisoare până la vizitele primite la spital, şi cere demisia ministrului de Interne, Ioan Rus.

Macovei a mai declarat, sâmbătă, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie.

Medicul Şerban Brădişteanu şi ceilalţi trei ofiţeri au îngreunat şi au încercat să zădărnicească executarea pedepsei aplicată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului prim ministru Adrian Năstase, afirmă Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close