Antena 3 CNN Actualitate Media Premiul "Lupta presei pentru curaj" va fi dat în această seară

Premiul "Lupta presei pentru curaj" va fi dat în această seară

Premiul "Lupta presei pentru curaj" va fi dat în această seară
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2015   •   12:45

Libertatea presei este şi va rămâne cea de-a patra putere în stat. Este mesajul pe care l-a transmis profesorul Dan Voiculescu pe blogul său. 

 
În această seară, la Sinteza Zilei, îl vom cunoaşte pe câştigătorul premiului "Libertatea Presei pentru curaj", premiu oferit de Dan Voiculescu pentru recunoaşterea valorilor jurnaliştilor.
 
Profesorul universitar Dan Voiculescu, fondatorul celui mai puternic trust de presă din România, susţine că libertatea este esnţială pentru ca presa să poată fi "a patra putere în stat".
 
 
LUPTA PENTRU LIBERTATEA PRESEI ESTE APRIGĂ
Am considerat întotdeuna că libertatea presei este importantă pentru ceea ce se numeşte "a patra putere în stat". În ultimii ani, lupta pentru libertate a fost aprigă. Nu am acceptat cenzura libertăţii presei şi îngrădirea exerciţiului liber al profesiei nobile de jurnalist. Iar preţul mi l-am asumat şi îl plătesc şi astăzi. Nu e uşor ca după o viaţă de muncă, efort şi responsabilitate să plăteşti pentru ceva ce nu ai făcut. În acelaşi timp, nu e greu ştiind cauza pentru care lupţi.
SURSĂ: danvoiculescu.net
 
Lupta pentru libertatea presei continuă şi va continua indiferent de condiţii, a mai spus profesorul Dan Voiculescu.
 

PREMIUL "LIBERTATEA PRESEI PENTRU CURAJ"
Oriunde voi fi, voi apăra libertatea presei şi voi combate nedreptatea, mai ales pe aceea făcută celor care nu se pot apăra singuri. Pentru perenitatea valorilor am lansat Premiul "Libertatea Presei pentru curaj".
SURSĂ: danvoiculescu.net
 
În această seară câştigătorul premiului "Libertatea presei pentru curaj" va fi anunţat în emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.
 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu libertatea presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close