Antena 3 CNN Actualitate Media Preşedinţia siriană, "activă" pe Instagram, după conturile pe YouTube, Facebook şi Twitter

Preşedinţia siriană, "activă" pe Instagram, după conturile pe YouTube, Facebook şi Twitter

Preşedinţia siriană, "activă" pe Instagram, după conturile pe YouTube, Facebook şi Twitter
Sursa foto: Foto: instagram.com/syrianpresidency
de M.Z.    |    31 Iul 2013   •   07:28
Preşedinţia siriană şi-a deschis un cont pe Instagram, unde a publicat fotografii cu Bashar al-Assad salutându-şi susţionătorii, dar şi cu soţia sa, Asma, vizitând un spital, potrivit Mediafax

Preşedinţia utilizează deja reţelele de socializare YouTube, Facebook şi Twitter.


 
Din 24 iulie şi până în prezent, circa 70 de fotografii au fost publicate pe Instagram, o aplicaţie de împărtăşire de fotografii. Printre ele se află una cu al-Assad lucrând la birou şi una cu el salutând printr-un gest cu mâna o mulţime de susţinători.
 
În alte imagini apare soţia preşedintelui sirian, Asma, discutând cu un grup de adolescenţi. În altele, ea apare ştergând lacrimile unui copil sau felicitând proaspeţi absolvenţi de facultate.


 
Numeroase persoane au dat "like" acestor fotografii, alţi utilizatori au scris comentarii de genul "Te iubim". Comentarii negative par să fi fost şterse, un activist împotriva regimului scriind într-un mesaj postat pe Twitter "Bashar al-Assad m-a blocat pe Instagram".
 
O revoltă faţă de regim, izbucnită în martie 2011, a fost reprimată în sânge, provocând un război civil care pare să nu aibă, pentru moment, o soluţie. Violenţele s-au soldat cu peste 100.000 de morţi în cei aproape doi şi jumătate de conflict, potrivit ONU.

Vezi aici mai multe fotografii de pe reţeaua Instagram

 

×
Subiecte în articol: Bashar al-Assad Instagram
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close