Antena 3 CNN Actualitate Media Primarul din Giurgiu, stânjenit de întrebările de la Sinteza Zilei: Cred că n-o să mai aveţi ocazia să mă puteţi invita la emisiune

Primarul din Giurgiu, stânjenit de întrebările de la Sinteza Zilei: Cred că n-o să mai aveţi ocazia să mă puteţi invita la emisiune

Primarul din Giurgiu, stânjenit de întrebările de la Sinteza Zilei: Cred că n-o să mai aveţi ocazia să mă puteţi invita la emisiune
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    11 Oct 2011   •   14:23

Schimb dur de replici, luni seara, la Antena 3, între moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gîdea, şi primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu. Edilul a avut o intervenţie telefonică la Antena 3, în cazul baschetbalistului american Chauncey Hardy, care a murit în urma unei altercaţii produse într-un bar din Giurgiu.

"Cred că n-o să mai aveţi ocazia să mă puteţi invita, în modul în care discutaţi cu un om", i-a spus primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, moderatorului de la Sinteza Zilei.

În replică, Mihai Gîdea i-a răspuns: "Fiţi liniştit, nici n-aveam intenţia".

Coincidenţă sau nu, la scurt timp după această discuţie pe ton ridicat, emisia Antena 3 a căzut în Giurgiu, ne-au anunţat mai mulţi telespectatori.

Primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, susţine că "familia" Butoane nu are nicio legătură cu uciderea baschetbalistului american. Ba mai mult, nici nu ar fi o grupare de crimă organizată. Potrivit unor surse locale, membrii clanului "Butoane", una dintre grupările de interlopi din Giurgiu, ar fi vinovaţi, indirect, de moartea baschetbalistului Chauncey Hardy.

Familia primarului Iliescu nu este la primul incident cu reporterii Antena 3. În urmă cu cinci ani, soţia primarului şi-a pus bodyguardul să îl agreseze pe un reporter care investiga nereguli cu un teren în centrul oraşului Giurgiu.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a murit duminică, în urma unor lovituri primite în zona capului, în timp ce se afla într-un club din Giurgiu. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie.

 
Get Adobe Flash player

 


×
Subiecte în articol: Chauncey Hardy Sinteza Zilei cearta

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close