Antena 3 CNN Actualitate Media Publicul a ales să urmărească cel mai mediatizat cuplu la cel mai bun talk show

Publicul a ales să urmărească cel mai mediatizat cuplu la cel mai bun talk show

Publicul a ales să urmărească cel mai mediatizat cuplu la cel mai bun talk show
05 Oct 2011   •   13:41

Mihai Gadea a continuat seria exclusivitatilor din emisiunea sa, realizand aseara un interviu de o oră şi jumătate cu Andreea Marin – Banica si Ştefan Bănica Jr. A fost pentru prima oara cand cei doi au acceptat sa apara impreuna si sa discute despre viata lor personala. Vedetele au explicat că relaţia lor cu o mare parte a presei de scandal este una extrem de tensionată, deoarece au ales să-şi păstreze relaţia de cuplu şi viaţa de familie privată, departe de ochii lumii. De asemenea, Andreea Marin Banica si Stefan Banica Jr au afirmat ca sunt hotarati sa ia atitutdine fata de cei care dezinformeaza publicul actionand cu rea credinta sub pretextul libertatii de exprimare.

Publicul din mediul urban in varsta de peste 18 ani a urmarit cu interes editia speciala a emisiunii Sinteza Zilei, productia inregistrand 11.3% cota de piata si fiind depasita doar de Pro TV pe intreg intervalul orar de difuzare, conform Gfk Romania.





In intervalul orar 22:23 – 23:13, emisiunea lui Mihai Gadea a fost lider de piata, fiind urmarita in medie de 500.000 telespectatori si inregistrand o cota de piata de 13.7%. Astfel, Antena 3 s-a situat pe locul 1 in topul tuturor televiziunilor din Romania, in timp ce concurentul direct, Realitatea Tv,  a obtinut 8.4% cota de piata si s-a clasat pe locul 5.





Emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea poate fi urmarita in direct sau sub forma de inregistrare pe site-ul www.antena3.ro.


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close