Antena 3 CNN Actualitate Media Radio ZU lansează ZU Music Awards

Radio ZU lansează ZU Music Awards

Radio ZU lansează ZU Music Awards
17 Feb 2014   •   17:33
Vineri, de Ziua Indragostitilor, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au anuntat in direct la matinalul de la radio urmatorul eveniment de amploare care poarta semnatura ZU. Este vorba despre ZU MUSIC AWARDS (ZUMA). Cel mai tare spectacol de premii muzicale din Romania va avea loc joi, 3 aprilie, de la ora 17:00 la Romexpo.

Pentru ca tot ce se intampla sub umbrela Radio ZU este facut din dragoste pentru muzica, Buzdugan si Morar au decis sa anunte prima editie a ZU Music Awards chiar de Valentine’s Day. O parte dintre artistii nominalizati au primit alaturi de invitatia la eveniment cate o „valentina” sub forma unei scrisori in care Radio ZU isi arata in versuri aprecierea fata de munca fiecarui interpret. Printre ei se numara Horia Brenciu – surprins in direct la emisiunea Neata, Smiley – i-a fost data trezirea la el acasa, Calin de la Voltaj – prins in timpul filmarilor unui noi videoclip, Connect-R – a luat o pauza de la filmarile Next Star, si Elena Gheorghe – invitata in Morning ZU pentru o cantare live.

„Valentinele” pot fi ascultate aici (audio): http://www.radiozu.ro/stiri/nominalizarile-zu-music-awards-640

Castigatorii de la ZU Music Awards vor fi decisi de catre public. Pe www.radiozu.ro se gaseste pagina cu nominalizarile, iar fanii artistilor romani isi pot vota preferatii o data pe zi. Categoriile care asteapta decizia publicului sunt: Cea mai buna piesa pop, Cea mai buna piesa hip-hop, Cea mai buna piesa dance, Cea mai buna artista, Cel mai bun artist, Cel mai bun grup, Cea mai buna colaborare, Cea mai buna colaborare, Cel mai bun live al anului la ZU si Cea mai buna piesa internationala a anului.

Pe 3 aprilie la Romexpo, ZUMA  va reuni cele mai cunoscute hit-uri ale lui 2013, cei mai ZU artisti si cele mai spectaculoase momente live intr-o singura noapte. Hiturile se premiaza la ZU Music Awards!

×
Subiecte în articol: Radio ZU
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close