Antena 3 CNN Actualitate Media Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti

Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti

Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti
23 Mai 2011   •   21:05

Radio ZU îşi păstrează poziţia de lider al audienţelor în capitală şi continuă să crească în topul preferinţelor ascultătorilor români. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 10 ianuarie - 1 mai 2011 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti.

De 7 ori la rând numărul 1 în  Bucureşti
Radio ZU se situează pentru a şaptea oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din capitală. ZU este postul de radio preferat de 220.800 de bucureşteni în fiecare zi şi deține o cotă de piaţă de 11.5%. Astfel, Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locurile doi şi trei se situează Radio România Actualităţi, respectiv, Kiss FM.

La nivel urban, 1.131.800 de români ascultă zilnic Radio ZU, deținând astfel o cota de piata de 10,6% .

Fenomenul Radio ZU ia amploare pe zi ce trece. Daniel Buzdugan și Mihai Morar salută în fiecare zi cu plăcere toți zurlii și le pregătesc în fiecare zi câte o nouă aroganță. De aceea, ascultătorii sunt prima voce care afirmă „România este ZU!”.

Romantic FM continuă trendul ascendent în fm-ul bucureştean

104.000 de bucureşteni optează zilnic pentru „MUZICA, nu zgomot”.  Cu o cotă de piață de 5.6%, Romantic FM este radioul „Premium Exclusive” preferat de publicul bucureştean de calitate.

Diversitatea ofertei marcă Romantic FM e dată si de cele 12 radiouri online ale stației: Romantic Twist, Romantic Fresh, Romantic Extra, Romantic Festival, Romantic Soft Rock, Romantic de Dragoste, Romantic de Petrecere, Romantic Latino, Romantic Izzy Jazz, Disco’teck, Mix&Mash, Hit 40 şi periodicele: Romantic Marțisor şi Romantic Christmas, al căror conținut bucură lunar alți 250.000 de ascultători romantici.

×
Subiecte în articol: Radio ZU
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close