Antena 3 Actualitate Media Radu Tudor: A fost o provocare! Să ne păstram în continuare calmul și… capul!

Radu Tudor: A fost o provocare! Să ne păstram în continuare calmul și… capul!

29 Iul 2017   •   14:39
Radu Tudor: A fost o provocare! Să ne păstram în continuare calmul și… capul!

Radu Tudor a distribuit, pe blog, o declarație a europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu, cu privire la scandalul diplomatic existent între România și Federația Rusă, după ce Bucureștiul a refuzat aeronavei în care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin accesul în spațiul nostru aerian.

”Eu cred ca toată tevatura cu interdicția survolului lui Rogozin spre Transnistria a fost o PROVOCARE! El mai încercase o data in trecut si a pățit același lucru. Mizând pe faptul ca se va întâmpla la fel, a forțat lucrurile, ca sa poată sa ii amenințe din nou pe “nenorociții” de romani! In plus, fiind vorba de evenimentele de acum 25 de ani din Transnistria, provocate de separatiștii sprijiniți de Moscova, dar puse in cârca Moldovei si României, dădea “bine” sa creeze un incident care sa ii permită sa acuze încă o data România. Sa ne păstram in continuare calmul si … capul!”, a spus Ioan Mircea Pașcu.

Mai multe articole pe radu-tudor.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close