Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, despre discursul preşedintelui Băsescu: Am mai văzut preşedinţi cu vocea tremurândă. De fiecare dată poporul a avut câştig de cauză

Radu Tudor, despre discursul preşedintelui Băsescu: Am mai văzut preşedinţi cu vocea tremurândă. De fiecare dată poporul a avut câştig de cauză

Radu Tudor, despre discursul preşedintelui Băsescu: Am mai văzut preşedinţi cu vocea tremurândă. De fiecare dată poporul a avut câştig de cauză
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Ian 2012   •   21:50

Analistul Radu Tudor a comentat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "La ordinea Zilei", la Antena 3, discursul preşedintelui Traian Băsescu, la numirea noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu, primul de la declanşarea protestelor în stradă în România.

Radu Tudor a remarcat tremurul vocii preşedintelui Băsescu şi s-a arătat îngrijorat de ceea ce va urma în România, comparând situaţia actuală cu cea din decembrie 1989.

"Mă îngrijorează faptul că preşedintelui i-a tremurat vocea în timpul discursului. Fie îi tremura vocea de nervi, fie omul acesta chiar simte că a pierdut controlul şi de aceea arata ca un om disperat" comentează Radu Tudor.

"Eu am mai văzut câţiva preşedinţi cu vocea tremurândă care au pierdut controlul şi care au fost în situaţii dificile. De fiecare dată poporul a avut câştig de cauză" a completat analistul.

Radu Tudor apreciază că discursul preşedintelui Băsescu nu răspunde nevoilor cetăţenilor acestei ţări iar asta nu poate decât să ducă la cronicizarea tuturor problemelor.

"Mi se pare că ieşirea din această seară a lui Traian Băsescu este este una de natură nervoasă, conţinutul discursului său este absolut îngrijorător. El revine la un discurs cu o formă de campanie electorală, fără să ofere un răspuns zecilor de mii de oameni care strigă în Piaţa Jos Băsescu!".

"Din păcate, semne de paranoia există astăzi la Traian Băsescu şi le-am regăsit în discursul din această seară", a completat Radu Tudor.

 


VEZI AICI INREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "LA ORDINEA ZILEI"



×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close