Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, mesaj de ultimă oră: Sunt foarte bucuros și mândru să vă anunț asta

Radu Tudor, mesaj de ultimă oră: Sunt foarte bucuros și mândru să vă anunț asta

Radu Tudor, mesaj de ultimă oră: Sunt foarte bucuros și mândru să vă anunț asta
Sursa foto: Foto: Facebook Sabina Iosub
02 Dec 2017   •   19:52

Antena 3 a fost lider incontestabil de piaţă de Ziua Naţională a României şi a fost cel mai urmărit post în timpul paradei de 1 Decembrie. Acesta a fost comentată LIVE de Sabina Iosub și Radu Tudor, acesta din urmă exprimându-și pe blogul personal bucuria și mândria legată de această performanță.

Ziua de 1 Decembrie este una din cele mai grele momente de confruntare tv din Romania. Toate posturile pun la bataie ce au mai bun : oameni, productie, imagine, capacitati de live, emisiuni speciale. Pentru Antena 3, a devenit deja o traditie sa realizeze audiente spectaculoase de Ziua Nationala a Romaniei. Sunt foarte bucuros si mandru sa va comunic faptul ca transmisia noastra de la Arcul de Triumf unde a avut loc Parada militara – cel mai spectaculos moment al Zilei Nationale – a avut cea mai buna audienta din Romania”, a scris Radu Tudor.

„Sa invingi TOATE televiziunile din Romania, unde incap si marile televiziuni comerciale dar si concurenta serioasa de la stiri, asta e intradevar un lucru mare. Impreuna cu Sabina Iosub am facut un maraton jurnalistic foarte placut (...). Va multumesc pentru acest gest frumos al vostru, pe care-l faceti deja de ani buni chiar pe 1 Decembrie”, a mai scris Radu Tudor pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: radu tudor antena3 lider de audienta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close