Antena 3 CNN Actualitate Media Răzvan, de la Neaţa: Arestarea lui Vîntu e un soi de manipulare. Să-l angajăm pe directorul de imagine de la DPIR

Răzvan, de la Neaţa: Arestarea lui Vîntu e un soi de manipulare. Să-l angajăm pe directorul de imagine de la DPIR

Răzvan, de la Neaţa: Arestarea lui Vîntu e un soi de manipulare. Să-l angajăm pe directorul de imagine de la DPIR
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Apr 2011   •   22:53

Mihai Gâdea şi invitaţii săi - Mircea Badea, Oreste, Răzvan şi Dani - au dezbătut, marţi seară, cazul reţinerii lui Sorin Ovidiu Vîntu. Răzvan Simion consideră întregul episod al reţinerii lui Vîntu o manipulare.

„Vreau să remarcaţi un singur lucru. Pentru că nu au filtrele la ei operatorii, mai nou se aprinde lumina în duba poliţiei pentru a putea fi luată o imagine clară cu cel arestat. Directorul de imagine de la DPIR este absolut senzaţional. Eu zic să îi facem o ofertă“, a spus Răzvan Simion referitor la modul în care a fost mediatizat cazul reţinerii lui Sorin Ovidiu Vîntu.

„Ştii cât costă să faci un reality show? Enorm! Ei (n.r. - autorităţile) îl fac pe gratis“, a adăugat gazda matinalului de la Antena1, „Neaţa cu Răzvan şi Dani“.

„Cred că aţi căzut în plasă. E clar pentru toată lumea că e un soi de manipulare. Toţi cei care au răsfoit cel puţin un curs de marketing politic ştiu asta“, a conchis Răzvan Simion.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, marţi seară, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă. Vîntu a fost scos din sediul Parchetului instanţei supreme şi dus cu o dubă în arestul Direcţiei Cercetări Penale, urmând ca joi să fie judecată propunerea procurorilor de arestare preventivă, de către Judecătoria sectorului 1.
   
Omul de afaceri nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu reţinerea sa în acest caz.
   

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close