Antena 3 CNN Actualitate Media Răzvan Dumitrescu: Pentru noi a însemnat foarte mult această nominalizare

Răzvan Dumitrescu: Pentru noi a însemnat foarte mult această nominalizare

Răzvan Dumitrescu: Pentru noi a însemnat foarte mult această nominalizare
de N.B.    |    10 Noi 2011   •   22:12

Antena 3 este singura televiziune din România care a participat la finala premiilor AIB 2011. A luptat cu alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

Una dintre cele trei nominalizări la premiile The Association for International Broadcasting a fost pentru modul în care Antena 3 a acoperit, în timpul emisiunii "Subiectiv", tragedia de la maternitatea Giuleşti, postul de ştiri fiind finalist la categoria Clearest coverage of a single news event – TV.

 


Răzvan Dumitrescu a vorbit, în direct de la Londra, despre ce a însemnat această nominalizare. Realizatorul Antena 3 a remarcat ce fel de subiecte intră în atenţia unui astfel de juriu.

Jurnalistul îşi aminteşte că reportajele despre condiţia copiilor din România ţineau "prima pagină" a multor televiziuni de ştiri internaţionale şi realizează că nu ţara este cea importantă, ci modul în care aceste situaţii sunt tratate de autorităţile locale.

Realizatorul emisiunii "Subiectiv" s-a declarat onorat de faptul că a fost nominalizat în aceeaşi categorie cu cele mai importante emisiuni şi canale de ştiri din lume.
 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close