Antena 3 CNN Actualitate Media Reacția prezentatoarei TV care a fost ţinta comentariilor vulgare făcute de Donald Trump, în 2005

Reacția prezentatoarei TV care a fost ţinta comentariilor vulgare făcute de Donald Trump, în 2005

Reacția prezentatoarei TV care a fost ţinta comentariilor vulgare făcute de Donald Trump, în 2005
Sursa foto: Foto: Nancy O’Dell/Facebook
09 Oct 2016   •   15:22

Nancy O’Dell, prezentatoarea emisiunii “Entertainment Tonight”, a făcut prima declaraţie publică despre incidentul în care a fost implicată fără voia ei, în acest weekend. O’Dell a spus că este întristată de faptul că genul de comentarii vulgare precum cele pe care Donald Trump le-a făcut ”există încă în societatea de astăzi”, informează variety.com citat de News.ro.

”Lăsând politica la o parte, mă întristează faptul că aceste comentarii încă există în societatea noastră. Când am ascultat comentariile ieri, am fost dezamăgită să aud o asemenea «obiectificare» a femeilor”, a declarat prezentatoarea.

”Conversaţia trebuie să se schimbe, pentru că nicio femeie şi nicio persoană nu ar trebui să fie subiectul unor comentarii atât de grosolane, indiferent că se află sau nu în faţa camerelor de filmat. Toată lumea merită respect, indiferent de poziţie sau gen. Ca femeie care a muncit mult pentru a-şi construi o carieră, ca mamă, simt că este de datoria mea să vorbesc, cu speranţa că noi, ca societate, vom încerca întotdeuna să fim mai buni”, a adăugat Nancy O’Dell.

Nancy O’Dell era coprezentatoare a emisiunii “Access Hollywood” în anul 2005, când Donald Trump a făcut comentarii vulgare la adresa ei. Într-o înregistrare care a apărut pe internet, Trump este auzit spunându-i coprezentatorului emisiunii, Billy Bush, că a încercat să o seducă pe Nancy O’Dell, dar a fost respins pentru că era căsătorită.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close