Antena 3 CNN Actualitate Media Realizatoarele emisiunii "Numai de bine", în studioul Antena 3, la "Ediţie de weekend"

Realizatoarele emisiunii "Numai de bine", în studioul Antena 3, la "Ediţie de weekend"

Realizatoarele emisiunii "Numai de bine", în studioul Antena 3, la "Ediţie de weekend"
15 Mar 2014   •   19:30

Realizatoarele emisiunii "Numai de bine", care debutează duminică, la ora 9.30, la Antena 3, au fost invitate în "Ediţie de weekend", unde au vorbit despre emisiunea care va oferi telespectatorilor informaţii utile, interesante şi uşor de pus în practică pentru o viaţă sănătoasă, frumoasă, echilibrată.

"Emisiunea este un răspuns la nevoile telespectatorilor, de a fi informaţi, de a avea o viaţă liniştită şi sănătoasă. Poţi face lucrul acesta dacă ai grijă de câteva reguli relaxate. Aşa o sa fie emisiunea. Tonică şi în acelaşi timp relaxată", a afirmat Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii şi responsabila cu pastila de “Sănătate”.

"Eu cred foarte tare că frumuseţea se învaţă. Asta voi încerca să fac, prin intermediul specialiştilor", a spus Olivia Păunescu, responsabilă cu "Frumuseţea".

Anca Lungu este însă de părere că frumuseţea vine din interior, pentru că "eşti ceea ce mănânci". Tocmai de aceea ea promite să-i înveţe pe telespectatori reţete rapide, sănătoase şi gustoase.

De sport se va ocupa Maria Linda, care promite că va "trece prin toate sporturile" pentru a primi răspunsuri şi sfaturi utile cu privire la mişcarea fizică şi cum trebuie ea făcută.

„Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close