Antena 3 CNN Actualitate Media Redacţia The Guardian, uluită de fotografiile românilor: "Aveţi oraşe frumoase, o arhitectură fantastică şi peisaje montane uimitoare"

Redacţia The Guardian, uluită de fotografiile românilor: "Aveţi oraşe frumoase, o arhitectură fantastică şi peisaje montane uimitoare"

Redacţia The Guardian, uluită de fotografiile românilor: "Aveţi oraşe frumoase, o arhitectură fantastică şi peisaje montane uimitoare"
Sursa foto: Foto: witness.theguardian.com
21 Noi 2013   •   07:51
Nu m-am gândit niciodată că proiectul ,,Cum este România?" va avea un asemenea impact. O spune Caroline Bannock, coordonatoarea campaniei The Guardian care a stat de vorbă cu reporterii Antena 3. Jurnalista spune că românii au reacţionat într-un număr atât de mare pentru aveau nevoie de un canal de exprimare prin care să îşi facă publice opiniile.

"Nu mă aşteptam să primim atâtea poze, să fim copleşiţi de atâtea materiale şi comentarii. Ceea ce am vrut să obţin prin această campanie a fost să dau românilor o oportunitate de a se exprima pe care nu o aveau. Se pare că aveau nevoie de aşa ceva şi de aceea au răspuns atât de intens la aceast proiect", a declarat Caroline Bannock.

Bannock mai adaugă că, din materialele trimise, reiese că avem foarte multe motive de mândrie şi că România este un loc cosmopolit. Până acum, aproape 2.000 de români au trimis poze şi comentarii la redacţia The Guardian. 

"Ştiu că aveţi nişte oraşe frumoase, ştiu că aveţi o arhitectură fantastică,  peisaje montane uimitoare, mănăstiri şi castele. De asemenea, românii par să fie mândri şi de rădăcinile lor agrare. Sunt foarte multe poze cu oameni care muncesc pământul, aşa cum o fac de secole. Cred că oamenii sunt foarte mândri de asta. Mai primim imagini şi cu noi proiecte de afaceri din  IT, cafenele, baruri, magazine de carte şi pare un loc foarte cosmopolit şi mă bucur că primim astfel de poze.

Mii de poze şi mesaje au fost trimise până acum de telespectatorii Antena 3 şi pe mailul [email protected].

Vă reamintim, Antena 3 aşteaptă în continuare imagini şi mesaje pe adresa de mail [email protected] prin care să le demonstrăm britanicilor de ce avem toate motivele din lume pentru a nu pleca din ţara noastră. Au mai rămas câteva zile până când mesajele şi fotografiile dvs. vor ajunge în redacţia The Guardian.

Citeşte şi:

Coordonatoarea campaniei The Guardian: Pozele arată cât este de frumoasă România, că oamenii sunt mândri de cultura lor

×
Subiecte în articol: the guardian
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close