Antena 3 CNN Actualitate Media Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată de o fostă angajată, reclamând mediul ostil de lucru

Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată de o fostă angajată, reclamând mediul ostil de lucru

Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată de o fostă angajată, reclamând mediul ostil de lucru
Sursa foto: Foto: giantunplugged.com
15 Aug 2010   •   23:42

O femeie care a lucrat pentru reţeaua de televiziune a celebrei realizatoare Oprah Winfrey, OWN, a dat în judecată compania, susţinând că a fost obligată să muncească într-un mediu ostil, din cauza faptului că suferea de o formă de scleroză, informează tmz.com.

Catherine Dunn, care suferă de mai mulţi ani de scleroză multiplă, a început să lucreze la canalul TV, ca asistentă, în 2008.

Potrivit declaraţiilor sale, ea a fost tratată necorespunzător din cauza bolii sale şi a fost forţată să îşi dea demisia odată ce simptomele bolii sale s-au agravat, pe fondul mediului de lucru ostil şi al stresului. Totodată, ea susţine că, în timp ce era în concediu de odihnă, a fost înlocuită de "o altă angajată, mai tânără şi fără probleme medicale".

Dunn a depus dosarul la un tribunal din Los Angeles, vineri.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială în 2011.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close