Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 09 noiembrie: Cum şi-a săpat Ponta propria groapă

Revista presei - 09 noiembrie: Cum şi-a săpat Ponta propria groapă

Revista presei - 09 noiembrie: Cum şi-a săpat Ponta propria groapă
Sursa foto: Sursa: Intactimages
09 Noi 2011   •   09:41
Ghimpele:Cum şi-a săpat Ponta propria groapă. Toate ziarele de miercuri vorbesc despre scandalul din sânul PSD, care a pornit de la schimbarea din funcţie a lui Mircea Geoană. In Ghimpele, veţi citi cum şi-a săpat singur groapa Victor Ponta. Jurnaliştii încearcă să afle motivele pentru care şeful partidului a demarat aceasta procedură deşi nu avea sprijinul lui Ion Iliescu şi pe cel al lui Adrian Nastase.

Adevărul: Cum a ajuns Mugur Isărescu în rolul lui Al Pacino, în Financial Times. Adevărul ne anunţă că Mugur Isărescu a fost ales de Financial Times drept personaj ilustrativ pentru o adaptare a rolului lui Al Pacino din "Dreptate pentru Toţi" din 1979. In schimbul de replici din film, personajul fictiv al guvernatorului BNR îi reproşează unui oficial bancar european că a întrecut măsura.

Ring: Morişca portocalie: dai bani la PDL, îi iei cu dobândă de la CFR. Jurnaliştii de la Ring titrează pe prima pagină cum o firmă din Timişoara, care în 2009 avea un singur angajat şi un profit de 854 de lei, a câştigat, recent, contracte de aproximativ 115.000 de euro cu CFR. Secretul succesului stă în omul care deţine această firmă: PDL-istul Alin Popoviciu.

Jurnalul: Contractele de deszăpezire, mai ieftine cu 30%. MT a decis şi reducerea numărului utilajelor necesare. Din Jurnalul Naţional aflăm că în această iarnă, firmele de deszăpezire vor avea un timp mai scurt pentru curăţarea drumurilor. În urma noilor norme, costurile vor fi reduse cu până la 30%. Utilajele vor fi dotate cu echipamente mult mai performanţe iar firmele au obligaţia să deblocheze drumurile în maximum opt ore, nu zece cum era până acum.

România Liberă: Jaful castanilor. Cum se îmbogăţesc preoţii şi călugăriţele din defrişări ilegale în pădurile Mănăstirii Hurezi.Din ziarul România Liberă aflăm că sute de hectare de pădure protejată au dispărut în ultimii zece ani din jurul mănăstirii vâlcene Hurezi. Tăierile nu au fost anchetate niciodată de autorităţi pentru că defrişările sunt făcute chiar de oameni Bisericii Ortodoxe Române.   

Daily Business: Ce "zăcăminte" mai exploatează casele de avocatură.  Jurnaliştii de la Daily Business ne informează că noul Cod Civil ar putea influenţa pozitiv business-ul caselor de avocatură, deoarece este de aşteptat ca majoritatea clienţilor să solicite servicii de asistenţă juridică în legătură cu interpretarea şi aplicarea noilor dispoziţii. Procesele în instanţă nu vor fi încetinite, dar asimilarea noilor reglementări se va face treptat, în timpul jocului.


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close