Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 1 noiembrie: Cum a uitat Guvernul Boc de remaniere

Revista presei - 1 noiembrie: Cum a uitat Guvernul Boc de remaniere

Revista presei - 1 noiembrie: Cum a uitat Guvernul Boc de remaniere
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Noi 2011   •   09:08
Puterea: Cum a uitat Guvernul Boc de remaniere. Nici premierul Boc, nici preşedintele Băsescu şi nici membrii Executivului nu mai par preocupaţi de o remaniere după criteriul absorbţiei fondurilor europene. Asta deşi la începutul lunii iunie, şeful statului ameninţa că „miniştrii care nu au atras investiţii şi fonduri europene să se gândească dacă mai rămân în Guvern!".

Ghimpele: Comisie speciala in Senat pentru datoria Germaniei catre Romania. Senatul a decis infiinţarea unei comisii speciale care sa analizeze situaţia unei datorii a Germaniei către România. Nemţii au să ne dea 19 miliarde de euro în schimbul unor mărfuri livrate până in 1940. Ce şanse sunt să recuperam acesti bani aflaţi în articolul de azi.

Ziarul Ring: Spitalul „arde”, directorul se „piaptana”. Situaţia de la Spitalul Judeţean Ilfov: Unitatea medicală este într-o stare deplorabilă. Nu acelaşi lucru se poate spune despre director, care are un birou nou şi modern, o secretară blondă şi o firmă de servicii medicale foarte profitabilă.

Adevărul: Microbuzul implicat în carnagiul în care au murit 14 români a fost recarosat ilegal. Proprietarul microbuzului a apelat la o ilegalitate pentru a putea câştiga bani la limita legii. Poliţiştii maghiari care anchetează carnagiul dintre Szeged şi Mako spun că microbuzul a fost recarosat ilegal, în vehicul fiind instalate scaune în plus fără să se ţină cont de vreo măsură de securitate.

×
Subiecte în articol: revista presei remaniere Boc Puterea Senat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close