Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 1 septembrie: Udrea nu a dat banii pentru Gala Bute

Revista presei - 1 septembrie: Udrea nu a dat banii pentru Gala Bute

Revista presei - 1 septembrie: Udrea nu a dat banii pentru Gala Bute
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Sep 2011   •   12:06

"Udrea nu a dat banii pentru Gala Bute", aflăm din Jurnalul naţional. Au trecut două luni de la Gala Bute şi datele despre costurile financiare ale evenimentului, sponsorizat în special de companii de stat, nu au fost făcute încă publice. Ministerul condus de Elena Udrea a alocat 1,9 milioane de euro plus TVA pentru promovarea "frunzei" în timpul Galei Internaţionale de Box Profesionist în care Lucian Bute şi-a apărat centura pentru a opta oară.

Suma este cuprinsă în contractul semnat de ministerul Elenei Udrea cu SRL-ul Europlus Computers SRL unde Rudel Obreja este unic acţionar. Prin intermediul acestui SRL, Obreja s-a ocupat de organizarea galei de box "Campion pentru România", în cadrul căreia Lucian Bute şi-a apărat centura în faţa francezului Jean Paul Mendy. Pentru că nu dispunea de fonduri suficiente, Obreja a fost nevoit să ia credit bancar, garantând cu contractul semnat cu MDRT.

Wall Street scrie că "Facebook plăteşte hackerii cu 40.000 $ pentru descoperirea de vulnerabilităţi". Compania este dispusă să plătească şi mai mult, în funcţie de complexitatea problemelor descoperite.

Deşi Facebook are propria echipă de securitate, a apelat şi la comunitate pentru a acoperi cât mai bine o problemă stringentă pentru companie.

"Der Spiegel despre "febra aurului" din satul transilvănean Roşia Montană: România a găsit ceva mult mai bun decât euro sau dolarul", citim în gandul. Deşi în zona din jurul satului transilvănean Roşia Montană mineritul se practică de circa 2.000 de ani, în regiune se regăseşte în continuare una dintre cele mai mari rezerve de aur din Europa. În ciuda opoziţiei a unei mari părţi a opiniei publice, situl ar putea fi exploatat din nou, în scurt timp.

Dar există şi o problemă. Pentru a extrage aurul, satul Roşia Montană, situat la baza munţilor Carpaţi, în Transilvania, ar putea fi distrus complet.

Din România liberă aflăm că "A fost descoperită una dintre cele mai vechi stele <într-o zonă interzisă>". Astronomii au descoperit o stea primitivă, care nu ar trebui să existe potrivit teoriilor actuale acceptate de specialişti, pentru că se situează într-o "zonă interzisă" din punct de vedere al compoziţiei.

Steaua care contrazice această teorie este "foarte primitivă". Ea ar putea avea peste 13 miliarde de ani.

Adevărul scrie în ediţia on-line despre "Fetiţa care poate muri de cald". Pentru multe persoane, o zi însorită poate fi perfectă, însă nu şi pentru un copil de opt ani din West Yorkshire, care poate să moară din cauza căldurii. Fetiţa suferă de o boală genetică, numită Sindromul Rapp-Hodgkin sau displazie ectodermală anhidrotică, afecţiune care se caracterizează prin transpiraţii foarte reduse.

Copilul se supraîncălzeşte şi, în caz de urgenţă, părinţii trebuie să fie pregătiţi să-i răcească organismul cu un spray cu apă rece, cu pungi de gheaţă sau cu un ventilator.

Mama cântăreţei Mădălina Manole face noi dezvăluiri în cazul sinucidereii artistei. "Eugenia Manole: „Mădălina voia să meargă la doctor în New York“, aflăm din ring. Mădălina voia să plece în SUA cu o lună înainte să moară, la o verişoară care lucra la o mare clinică din New York.

„Mădălina trăia astăzi dacă era lăsată de monştrii de Petru şi de mamă-sa să meargă în SUA să-şi ia haine şi să-şi facă investigaţii medicale la clinica unde lucrează verişoara ei”, susţine mama cântăreţei. 12.600 de dolari voia să cheltuiască Mădălina Manole cu o lună înainte să moară, peste Ocean, atât pentru achiziţia unor ţinute de scenă noi, cât şi pentru un control medical general, susţine mama artistei.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close