Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 12 octombrie. Blejnar anunţă noi posibile arestări în vămi. La cât a ajuns contrabanda cu ţigări

Revista presei - 12 octombrie. Blejnar anunţă noi posibile arestări în vămi. La cât a ajuns contrabanda cu ţigări

Revista presei - 12 octombrie. Blejnar anunţă noi posibile arestări în vămi. La cât a ajuns contrabanda cu ţigări
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2011   •   10:56
Fin.ro: Blejnar anunţă noi posibile arestări în vămi. La cât a ajuns contrabanda cu ţigări. Din Fin.ro aflăm că şeful ANAF, Sorin Blejnar e cu ochii pe vameşi. Acesta a spus că vămile româneşti nu sunt ,,curăţate" încă de angajaţii corupţi şi că, probabil, arestările vor continua în acest an. Întrebat cu ce a plătit el în cazul arestărilor din vămi, preşedintele ANAF a răspuns că a plătit din punct de vedere mediatic.

Jurnalul: CNI, compania Elenei Udrea, îngroapă banii în groapă. Jurnalul Naţional ne spune cum se mai fac afaceri profitabile în România. Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea ministrului Elena Udrea, s-a angajat în 2008 să finanţeze construirea unei săli de sport în incinta Clubului Dinamo. În doar trei ani preţul a crescut de la 10 la 30 de milioane de lei fără TVA.

Ghimpele: Ialomiţianu critică opoziţia pentru neîncrederea faţă de cifrele privind creşterea economică. Din Ghimpele aflăm că ministrul de finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, este nemultumit de faptul ca opozitia nu crede in datele statistice ale creşterii economice. Mai mult, ministrul spune că aceasta poziţie pune Romania "într-o situaţie critică" atât pe plan european, cât şi mondial.

Adevărul: Ce a făcut Elena Udrea în Coreea de Sud în afară de a negocia cu Samsung. Din Adevărul aflăm ce a făcut ministrul Turismului, Elena Udrea, în Coreea de Sus, unde se află din data de 8 octombrie, la Adunarea Generală a Organizaţiei Mondiale a Turismului.  Aceasta a discutat cu vicepreşedintele Samsung despre posibilitatea colaborării între MDRT şi compania coreeană, a vizitat împrejurimile, arătându-se impresionată de arta coreeană.

Gândul: Povestea biologului de origine română care a găsit viaţă în Marea Moartă. Din Gândul aflăm povestea lui Danny Ionescu, cercetătorul de origine română care a condus echipa de biologi marini ce a descoperit în cea mai sărată mare din lume izvoare de apă dulce în cratere de pe fundul mării şi o varietate de microorganisme.





×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close