Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 13 martie: Surse PDL: Cum vrea Băsescu să rupă PNL

Revista presei - 13 martie: Surse PDL: Cum vrea Băsescu să rupă PNL

Revista presei - 13 martie: Surse PDL: Cum vrea Băsescu să rupă PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Mar 2012   •   10:18
Ring: Surse PDL: Cum vrea Băsescu să rupă PNL. Surse din PDL au declarat că Traian Băsescu a recunoscut că numirea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de şef al SIE nu a avut legătură cu competenţele acestuia în probleme de securitate naţională, ci cu dorinţa de a sparge PNL. Raţionamentul ar avea ca deznodământ rămânerea PDL la guvernare şi după alegeri, alături de o aripă dislocată din PNL.

Jurnalul Naţional
: Bogdan Drăgoi (ministrul de Finanţe), campionul consiliilor de administraţie. A câştigat 200.000 de euro în 2011, din care doar 7% sunt din funcţia de secretar de stat. Actualul ministru de Finanţe, Bogdan Drăgoi, a câştigat anul trecut 200.000 de euro dintre care doar 7% sunt din funcţia de secretar de stat. CEC Bank, Eximbank, Fondul Proprietatea, Electrica şi AVAS sunt companii ale statului care au pus umărul la bunăstarea ministrului Bogdan Drăgoi.

România liberă
: Apariţie-surpriză în afacerea de milioane de euro de la Ilfov. Fostul preşedinte al CJ Ilfov şi fostul secretar de stat în Ministerul Mediului, Doru Laurian Bădulescu, ar fi intervenit la Oficiul de Cadastru Ilfov pentru rezolvarea situaţiei unor terenuri de care era interesat şi Florian Puiu, denunţătorul la DNA al primarului de la Jilava. Declaraţii-surpriză în dosarul în care primarii de la Jilava şi Snagov, Adrian Mladin şi Apostol Muşat, sunt după gratii pentru acuzaţiile de corupţie care le sunt aduse de procurorii DNA. Directorul de la Oficiul de Cadastru Ilfov, Ruxandra Ghiba, şi o salariată a acestei instituţii, Marieta Dinu, au dezvăluit implicarea în afacerea cu terenuri de la Jilava a unui personaj cu mare greutate, Doru Bădulescu. Edilul de la Jilava voia să îi fure afacerea celui care l-a denunţat la DNA.

Adevărul: Rezistă majorarea salariilor şi după alegeri? Creşterea salariilor bugetarilor cu 15%, decisă, luni, de coaliţia de guvernare, ar însemna un efort bugetar de două miliarde de lei. Analiştii economici intervievaţi avertizează că măsura ar putea fi anulată după alegeri.

Fin.ro: În culisele acordului dintre Grecia şi creditori. Vezi factura avocaţilor. În comparaţie cu datoria Greciei este puţin. Cu toate acestea, factura avocaţilor şi bancherilor care au asistat Atena în operaţiunea de ştergere a datoriei a fost criticată de o serie de parlamentari greci. „Ajutorul lor va costa Guvernul aproximativ 40 de milioane de euro, ceea ce este o sumă enormă”, declara un deputat.

Ghimpele
: Pepsi se restructurează ca să vândă mai mult. Vezi cum va arăta compania. Una din cele mai importante companii din lume intră în era schimbărilor manageriale. După ani în care produsele au îmbrăcat, pe rând, noi şi noi haine şi au fost adăugate felurite arome şi combinaţii de gust, Pepsi îşi schimbă conducerea, cea mai importantă reorganizare din istoria firmei.




×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close