Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei -13 septembrie: 14 miliarde de lei tocate în 785 de kilometri de drumuri

Revista presei -13 septembrie: 14 miliarde de lei tocate în 785 de kilometri de drumuri

Revista presei -13 septembrie: 14 miliarde de lei tocate în 785 de kilometri de drumuri
Sursa foto: Foto: bloombiz.ro
13 Sep 2011   •   11:12
Jurnalul Naţional: 14 miliarde de lei tocate în 785 de kilometri de drumuri. Din Jurnalul Naţional aflăm că în ultimii doi ani Ministerul Transporturilor a alocat 14 miliarde de lei pentru construcţia şi repararea drumurilor din România. Din această sumă, 12 miliarde reprezintă facturi pentru Autostrada Transilvania, deşi în folosinţă s-au dat doar 52 km.

Cotodianul.ro: Soţia şi subordonata şefului Fiscului apără privaţii în procesele cu ANAF. Soţia şi subodonata lui Sorin Blejnar a descoperit modul în care şeful fiscului controlează prin intermediul firmei de avocatură a soţiei sale şi a directorului Direcţiei Juridice din ANAF, o adevarată caracatiţă avocăţească în jurul banilor publici. Pe scurt, soţia şi subordonata lui Blejnar apară interesele privaţilor in procesele cu ANAF.

Puterea: Managerii privaţi, la mâna politicienilor. Managementul privat pentru companiile de stat are toate şansele să fie un fiasco, pentru că este la mâna decidenţilor politici, iar totul se va face pe bani mult mai mulţi decât în prezent. Salariul unui astfel de manager privat poate ajunge cu uşurinţă la câteva milioane de euro pe an.

Adevărul: Hillary Clinton şi Teodor Baconschi semnează astăzi acordul privind amplasarea scutului antirachetă la Deveselu. Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton şi ministrul român de Externe, Teodor Baconschi, vor semna marţea aceasta la Washington acordul privind amplasarea unui scut antirachetă în România, la Deveselu.

Gândul: O româncă din Italia a fost arestată după ce a aruncat cu ulei încins în poliţişti. Autorităţile italiene au arestat o româcă de 41 de ani, după ce a aruncat de mai multe ori cu ulei încins în poliţiştii veniţi să o evacuaze din apartamentul pe care îl ocupa abuziv la Milano. Locuinţa aparţinea primăriei, care vroia să o dea în chirie şi a descoperit că acolo trăiau deja trei persoane: românca şi cei doi copii ai săi.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close