Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 15 decembrie: Zeci de milioane de euro din dungi pe asfalt

Revista presei - 15 decembrie: Zeci de milioane de euro din dungi pe asfalt

Revista presei - 15 decembrie: Zeci de milioane de euro din dungi pe asfalt
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    15 Dec 2011   •   10:56
Puterea: Zeci de milioane de euro din dungi pe asfalt. Vopseaua trasă pe drumurile naţionale este o mega-afacere de zeci de milioane de euro. "Conectată" la robinetul bugetului Companiei Naţionale de Autostrăzi este tot o firmă apropiată PDL-ului. Contractul ar trebui să expire pe 31 decembrie, însă se trag sforile pentru ca această colaborare să continue şi anul viitor.

Ring: ONG-ul lui Borbely a primit zeci de mii de euro de la Guvernul Boc. Ştim cu toţii că în România există mii de organizaţii nonguvernamentale, însă doar unele primesc fonduri de la Guvernul României. Fundaţia deţinută de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a primit zeci de mii de euro de la o instituţie subordonată direct lui Emil Boc. Este o practică frecventă ca ONG-urile unor politicieni să beneficieze de finanţări de la stat.

Jurnalul naţional: Verdictul Academiei: jaf în Parcul Naţional Retezat. Au fost identificaţi gândacii cu două picioare care distrug ecosistemul forestier. Silvicultura românească este asemenea unui clinici universitare în care operează brancardierii. Defrişările de pe Râul Fies, din Parcul Naţional Retezat – sub pretextul atacului gândacului Ips Tipographus – patronate în vara acestui an de Ocolul Silvic "Retezat" şi nu numai, sunt patognomonice pentru putreziciunea silviculturii româneşti de azi. Concluziile Comisiei Academiei Române, finalizate în noiembrie 2011, confirmă fără echivoc situaţia gravă.

gandul.info: UNPR anunţă fuziunea prin absorbţie a PIN. Uniunea Naţională pentru Progresul României a anunţat că va fi semnat un protocol privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către UNPR, surse politice precizând totodată că liderul PIN Lavinia Şandru urmează să devină vicepreşedintele UNPR la nivel naţional.

Fin.ro
: Co-fondatorul Microsoft se lansează în spaţiul cosmic. Cel mai mare avion din lume, propulsat de şase reactoare Boeing 747 şi în stare să trimită pe orbită un vehicul capabil să înlocuiasă naveta spaţială - acesta este proiectul cât se poate de real la care lucrează co-fondatorul Microsoft, Paul Allen. Valoarea investiţiilor se ridică la 200 miliarde de dolari.



×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close