Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei: 15 februarie - Cine va pune mâna pe tortul de două miliarde de euro de la Cadastrului General

Revista presei: 15 februarie - Cine va pune mâna pe tortul de două miliarde de euro de la Cadastrului General

Revista presei: 15 februarie - Cine va pune mâna pe tortul de două miliarde de euro de la Cadastrului General
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.Z.    |    15 Feb 2012   •   11:56
Jurnalul naţional: Cine va pune mâna pe tortul de două miliarde de euro de la Cadastrului General. Realizarea Cadastrului General al României, o afacere de aproape două miliarde de euro, ar putea ajunge în mâna unui grup de interese format din foşti şi actuali directori ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Jurnalul naţional prezintă lista firmelor care sunt abonate de ani de zile la contracte cu statul român.

Puterea
: Şefa CNADNR, acuzată că minte. Firmele de transport rutier vor pierde aproape un miliard de euro din cauza blocajelor de trafic cauzate de ninsorile şi viscolul din ultimele trei săptămâni. Directoarea CNADNR, Daniela Drăghia, este acuzată că minte susţinând că TIR-urile sunt blocate din cauza zăpezii în zone unde codul este verde.

Puterea
: Campanie Puterea: Dedesubturile sistemului farmaceutic. Profitul, inamicul copiilor cu cancer. Citostaticele, medicamente vitale pentru bolnavii de cancer, apar şi dispar cu lunile din farmaciile din România. Astfel se pun în pericol vieţile a zeci de mii de pacienţi, condamnaţi să trăiască sub teroare. Producătorii şi distribuitorii de pe piaţă au perioade în care nu furnizează medicaţia salvatoare de vieţi, pentru că nu au avut suficient profit, fapt ce duce la blocarea liniei de producţie. Deşi problema aceasta planează de mai mult timp asupra sistemului medical, autorităţile care par legate de mâini şi de picioare nu fac nimic pentru a le uşura existenţa suferinzilor.

Fin.ro: Boeing a primit cea mai bună comandă din istoria sa. Constructorul american Boeing a anunţat finalizarea unui contract cu transportatorul aerian indonezian Lion Air pentru livrarea a 230 de aparate, în valoare globală de 22,4 miliarde dolari. Privită din toate punctele de vedere, financiar sau al numărului de avioane, este cea mai mare comandă înregistrată vreodată de Boeing. Până acum, cea mai importantă comandă primită de Boeing a fost cea a Southwest Airlines, care a cumpărat 208 aparate, evaluate la 19 miliarde de dolari.

DC News
: Vass nu s-a vrut ministru al Economiei din cauza mandatului destul de scurt. Consilierul prim-ministrului, Andreea Paul Vass, susţine că decizia de renunţare la postul de ministrul al Economiei a fost luată din cauza unei ”campanii mediatice virulente” la adresa ei, precum şi din cauza unui ”mandat destul de scurt”,  profilul ei nefiind de ”om de imagistică”.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close