Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 15 septembrie: Ce urmează după vizita lui Băsescu în America

Revista presei - 15 septembrie: Ce urmează după vizita lui Băsescu în America

Revista presei - 15 septembrie: Ce urmează după vizita lui Băsescu în America
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Sep 2011   •   10:19
Adevărul: Ce urmează după vizita lui Băsescu în America. Adevărul ne spune ce urmează după vizita lui Băsescu în America. Scutul amplasat la Desevelu îi va atrage pe investitorii de peste ocean şi poate chiar pe preşedintele Barack Obama, care ar putea efectua o vizită în ţara noastră. Ce alte beneficii mai sunt aflaţi în articolul de azi.

Puterea: Aghiotanţii de ieri, afaceriştii de astăzi. Puterea a făcut o listă a aghiotanţilor de ieri care au devenit marii afacerişti de astăzi. Funcţiile „umile" de şofer, consilier sau şef de cabinet i-au propulsat în vârful piramidei sociale şi în topul afaceriştilor de succes. Printre aceştia îi amintesc doar pe Remus Truică sau Şerban Mihăilescu.

Gândul: De 17 ani, România încearcă recuperarea a 60 de milioane dolari din Libia. Ministerul Finanţelor: "Căutăm o modalitate de reluare a discuţiilor". Ce sumă spune Becali că are de primit. Statul român încearcă de 17 ani, fără succes până acum, să recupereze o datorie de peste 60 de milioane de dolari de la Libia. Concret este vorba despre 45,5 milioane dolari, la care se adaugă alte 23 milioane dinari libieni ( circa 18 milioane dolari americani), sume la care se adaugă penalităţi. Creanţa datează de dinainte de 1990 şi provine din exporturi de arme, dar şi din lucrări de construcţii - şcoli, blocuri, spitale - realizate în Libia de către firme din România.

Jurnalul: Se îngroaşă gluma! Soluţia Comisiei Europene pentru ieşirea din criză- emiterea de euroobligaţiuni. Din Jurnalul aflăm care este următoarea mutare pentru contracararea crizei datoriilor din zona euro, de la preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Acesta a ţinut miercuri un discurs la Bruxelles.

Wall-Street: Urmaşii lui Michael Jackson primesc 30 mil.dolari din averea cântăreţului. Fondul "Jackson Familiy Trust", de care beneficiază mama şi copiii starului american, va primi suma de 30 de milioane de dolari, alocată de executorii averii cântăreţului. Audierea pentru obţinerea aprobării din partea unui judecător va avea loc pe 28 septembrie.




 




 


×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close