Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 19 octombrie - Tănăsescu, FMI: România are nevoie de un alt plan

Revista presei - 19 octombrie - Tănăsescu, FMI: România are nevoie de un alt plan

Revista presei - 19 octombrie - Tănăsescu, FMI: România are nevoie de un alt plan
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Oct 2011   •   08:51
Gândul: Tănăsescu, FMI: "România are nevoie de un alt plan". Întrebat de jurnaliştii de la Gândul.info de ce şi în acest an a fost încălcat termenul limită impus de lege privind finalizarea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor, Guvernul României a declarat că nu doreşte să comenteze. Există însă un motiv: Executivul aşteaptă ca oficialii Comisiei Europene să definitiveze prognozele de creştere economică pentru fiecare stat UE.

Adevărul: Emil Boc le acordă parlamentarilor din coaliţie „cadouri" în schimbul trecerii rapide a legii bugetului de stat pe 2012
: Câte 75.000 de euro de colegiu. Premierul a fost constrâns de vechea gardă din PDL să aloce mai mulţi bani primăriilor din ţară.

Jurnalul Naţional: Centrul Timişoarei a fost cucerit de clanurile ţigăneşti. Peste 200 de clădiri de patrimoniu, au încăput pe mâinile ţiganilor din două clanuri. Casele au fost cumpărate cu un sfert de miliard de euro, bani obţinuţi din prostituţie, furturi, maşini furate, cerşetorie sau droguri .

România Liberă: Cum se alege praful de Hidroelectrica, o companie de stat care ar trebui să aducă profituri de miliarde. Compania nu mai are destulă apă pentru toţi “băieţii deştepţi” şi nici suficient capital de lucru, ca urmare a preţurilor subvenţionate la care le-a vândut curent până acum.





×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close