Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 21 octombrie: Cum a fost devalizat patrimoniul Societăţii Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare

Revista presei - 21 octombrie: Cum a fost devalizat patrimoniul Societăţii Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare

Revista presei - 21 octombrie: Cum a fost devalizat patrimoniul Societăţii Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    21 Oct 2011   •   10:24
Anchete online: Cum a fost devalizat patrimoniul Societăţii Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare. SNIF a fost devalizată cu complicitatea şefilor de la Bucureşti ai instituţiei, la presiunea oamenilor din anturajul premierului Boc. Bunuri importante ale societăţii, inclusiv sediul, au fost vândute cu bucata, în interesul unor firme din sfera actualei puteri. Sediul SNIF Banat a fost vândut cu numai 8.000 de lei, în urma unor  "aranjamente financiare" favorabile puterii. Se pare că unul dintre cei care a dezvăluit afacerea ar fi fost demis din sistem.

Puterea: Boc comasează oficial alegerile. Premierul Emil Boc nu renunţă la ideea comasării alegerilor de anul viitor. La întrebarea unui deputat PSD „când vor avea loc alegerile din 2012", premierul Boc a lasat să se înţeleagă un răspuns halucinant: atunci când o să vrea Guvernul.

România liberă: Lege de umflare a preţului la autostrăzi cu 50%. Risipa banului public va continua fară nicio restricţie în România. Guvernul ţării în care autostrăzile costă aproape dublu faţă de vecini şi în care preţurile plătite pentru ele se dublează după licitaţie a decis ca şi viitoarele concesiuni de autostrăzi să îşi poată majora valoarea cu 50%.

Jurnalul Naţional: CFR visează cu o viteză de 90 de kilometri pe an. În anul 2020, sistemul feroviar îşi propune să aibă 989 de kilometri de cale ferată modernizaţi. CFR-ul se lasă restructurat greu. Mai mult decât atat, în anul 2020, sistemul feroviar îşi propune să aibă 989 de kilometri de cale ferată modernizaţi, în condiţiile în care cheltuielile sunt mult mai mari decât ve­niturile, iar bani pentru investiţii nu prea se găsesc.

Fin.ro: Cel mai bogat om din lume a saracit. Vezi cu cat. Averea celui mai bogat om din lume, magnatul media mexican Carlos Slim, s-a redus în opt luni cu 10,7 miliarde de dolari. În februarie, imperiul deţinut de omul de afaceri a valorat 74 miliarde de dolari, un record al bunăstării de când acest indice a intrat în viaţa cotidiană a lumii contemporane. Slim a înregistrat cele mai mari pierderi, de 7,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii valorice a acţiunilor principalului său activ, compania America Movil.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close