Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 24 februarie: Pentru cei 600 de disponibilizaţi ai Poştei, vom plăti 2,5 mil. euro

Revista presei - 24 februarie: Pentru cei 600 de disponibilizaţi ai Poştei, vom plăti 2,5 mil. euro

Revista presei - 24 februarie: Pentru cei 600 de disponibilizaţi ai Poştei, vom plăti 2,5 mil. euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Feb 2012   •   11:42
Fin.ro: Pentru cei 600 de disponibilizaţi ai Poştei, vom plăti 2,5 mil. euro. Deşi pierderile Companiei Naţionale Poşta Română înregistrează pe bandă rulantă milioane de euro, la acestea se vor adăuga în primul trimestru al acestui an, alte aproximativ 2,5 milioane de euro. Aceşti bani fiind practic alocarea medie a plăţii salariilor compensatorii către cel puţin 600 de salariaţi ai CNPR ce vor fi disponibilizaţi până la finele lunii martie. Cu pierderi de 29 milioane euro în 2010, CN Poşta Română este controlată în prezent de Ministerul Comunicaţiilor, care deţine 75% din acţiuni, şi de Fondul Proprietatea, cu 25%.

Adevărul: Exclusiv. Interlopul consilier PSD: "Dacă pierd câteva sute de mii de euro într-o afacere, mai investesc doi euro pentru un glonţ". Procesul în care este judecat clanul consilierului-interlop Lucian Torj, cea mai periculoasă grupare de crimă organizată din Banat, se judecă încă în primă instanţă, la Tribunalul Timiş. La ultimul termen din proces a depus mărturie un ofiţer sub acoperire, iar declaraţia acestuia, despre modul de acţiune al fostului consilier local din Biled, Lucian Torj, este şocantă. În schimbul protecţiei, clanul Torj a solicitat o taxă de 40 la sută din profit.

Puterea: Delta ACM 93 ia bani fără să lucreze. Patronii Delta ACM 93, una din firmele "de casă" ale PDL, încasează milioane de euro de la Compania Naţională de Autostrăzi, condusă de Daniela Drăghia, fără să mişte un deget pentru modernizare a centurii de nord a Capitalei. CNADNR precizează că cele peste 14 milioane de lei reprezintă avansul "la care antreprenorul are dreptul". Delta ACM 93 se află printre firmele suspectate de Consiliul Concurenţei că ar fi participat cu oferte trucate la licitaţiile organizate de Primăria Capitalei.

Ghimpele
: Arafat – contracandidatul lui Oprescu? Andronic zice că nu. Raed Arafat a fost personajul central al primei zi de emisie a TVh2.0, noua denumire a fostei TVRM. Proiectul este condus de Sebastian Lăzăroiu, care a declarat că are în vedere candidatura unui independent-surpriză la Primăria Capitalei care să se opună cu succes lui Sorin Oprescu. Dan Andronic a declarat că Lăzăroiu se referă la Raed Arafat. În opinia lui Andronic, Arafat nu ar avea însă dorinţa să candideze la primărie, însă acesta mizează pe candidatura lui Silviu Prigoană din partea PDL.

Gândul. Preşedintele Federaţiei Române de Baschet despre pedeapsa ucigaşului lui Chauncey Hardy: "Dacă se plăteşte numai cu cinci ani înseamnă că încurajăm criminalitatea". Preşedintele FR de Baschet, Carmen Tocală, a mai spus că mama lui Hardy s-a constituit parte civilă şi a angajat atât un avocat american, cât şi unul român, intentând proces: "Ne-a solicitat să suportăm o parte din cheltuielile de judecată. Federaţia a sprijinit familia cu un ajutor material, dar banii au fost cheltuiţi pentru repatriere şi cheltuieli de înmormântare. S-au creat şi conturi pentru sprijinirea familiei, însă nimeni nu a dat vreun ban în afară de echipa feminină din Arad".



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close