Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 25 octombrie: Încep negocierile pentru bugetul pe 2012

Revista presei - 25 octombrie: Încep negocierile pentru bugetul pe 2012

Revista presei - 25 octombrie: Încep negocierile pentru bugetul pe 2012
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Oct 2011   •   09:28
Jurnalul Naţional: Încep negocierile pentru bugetul pe 2012. Jurnalul Naţional ne vorbeşte marţea aceasta de noua misiune a FMI în Ro­mâ­nia, care va dura până pe 7 noiembrie. Reprezentanţii Guvernului vor negocia cu cei ai FMI, Uniu­nii Europene şi Băncii Mondiale, cât şi cum va creşte economia României anul viitor. Este de aşteptat ca discuţiile să fie deosebit de dure.

Ghimpele: Paparazzi politic: Videanu - Syda sr. - Popa (BRD). Din Ghimpele aflăm detalii despre relaţia apropiată dintre Adriean Videanu, fost ministru al Economiei în guvernarea PDL şi omul de afaceri Gheorghe "Bebe" Ionescu, posibil viitor cuscru al preşedintelui Băsescu. Jurnaliştii dezvăluie modul în care cei doi împreună cu Sorin Popa, director la BRD, au plănuit privatizarea combinatului Oltchim la un preţ subevaluat.

Ring: Coincidenţă? Marile dezastre din România au fost precedate de cutremure în estul Turciei. În ziarul Ring citim despre o serie de coincidenţe tragice: marile dezastre din România au fost precedate de cutremure în estul Turciei. Spre exemplu, cutremurele din 1940 şi 1977 au urmat unor devastatoare seisme care s-au soldat cu mii de morţi în această zonă a Turciei. Seismologii spun însă că nu se poate vorbi despre o legătură între aceste evenimente.

Adevărul: Ce afaceri practică studenţii în cămine. Din Adevărul aflăm de ce căminele studenţeşti reprezintă un vad foarte bun pentru deschiderea unor businessuri. Studenţii fac bani prin tot felul de metode, de la comerţ cu haine până la spălatul rufelor.

Puterea: "Cretinii" îl dau în judecată pe Oprescu. Ascultă înregistrarea cu declaraţia lui Oprescu despre consilieri! PDL-iştii au anunţat că îl vor da în judecată pe Oprescu. Consilierii generali i-au cerut primarului Capitalei, Sorin Oprescu, ieri, la începutul şedinţei Consiliului General al Muncipiului Bucureşti, care în cele din urmă nu a mai avut loc, să îşi ceară scuze, după ce edilul i-a numit „cretini” şi „fraieri”, într-un interviu acordat ziarului „Puterea”. Oprescu a negat însă ar fi folosit un astfel de limbaj la adresa consilierilor, cu toate înregistrarea audio cu declaraţiile primarului poate fi ascultată pe site-ul puterea.ro.






×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close