Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 27 februarie: Şpagă de 160.000 euro în numele lui Vanghelie

Revista presei - 27 februarie: Şpagă de 160.000 euro în numele lui Vanghelie

Revista presei - 27 februarie: Şpagă de 160.000 euro în numele lui Vanghelie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Feb 2012   •   12:50
Adevărul: Şpagă de 160.000 € în numele lui Vanghelie. O angajată a Primăriei Sectorului 5 invoca numele primarului Marian Vanghelie pentru a câştiga încrederea unor persoane cărora le promitea locuinţe. „O doamnă măruntă şi plinuţă", aşa o prezintă victimele pe Eleonora Vultur, fostă şefă la Spaţiu Locativ, direcţie din Primăria 5. La 60 de ani, funcţionara a început să dea mai multe tunuri imobiliare cu acte fictive, dar pe bani serioşi. Cei care au denunţat-o, un medic din Dâmboviţa şi o menajeră din Bucureşti, vorbesc de sute de mii de euro. "Nu e prima dată când mi se falsifică semnătură", a declarat Marian Vanghelie.

Fin.ro: Statul cumpără scump de la băieţii deştepţi curentul ieftin pe care l-a produs. Unul din clienţi de bază ai Hidroelectrica, producătorul curentului ieftin, sunt elveţienii de la Alpiq. Aceştia au cumpărat până deunăzi energie la preţ mult sub cel al pieţei şi au vândut mai departe clienţilor. Unul dintre ei a fost Moldomin Moldova Nouă, o societate controlată până anul trecut de statul român, şi care a fost până acum câteva luni o în faliment.

Puterea: 25 de milioane de euro pentru carduri de sănătate. Cei din conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au pus la bătaie 25 de milioane de euro pentru emiterea cardurilor de sănătate. Asta în condiţiile în care CNAS abia a găsit în urma cu doar câteva zile, la presiunea mass-media, 700.000 de euro pentru a cumpăra morfină bolnavilor de cancer.

Jurnalul Naţional: Ultimul tun al Elenei Udrea: 300 milioane de euro. MDRT organizează licitaţii pentru primăriile "portocalii". Udrea încă ia decizii la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, deşi au trecut aproape trei săptămâni de când a părăsit scaunul de ministru. De la începutul anului, ministerul a pus la bătaie peste 300 de milioane de euro prin Programul Naţional de Dezvoltarea a Infrastructurii.

Ghimpele
: Cursele low-cost, preţ mai mare pe Otopeni. Din martie, după mutarea companiilor aeriene de pe aeroportul Aurel Vlaicu pe aeroportul Henri Coandă, preţul biletelor pentru cursele low-cost ar putea creşte cu până la 10%. Costurile mai mari ar putea fi compensate prin suplimentarea curselor, anunta operatorii aerieni. Din cauza lucrărilor de modernizare a aeroportului Băneasa, cursele aeriene low-cost vor fi mutate din luna martie pe Henri Coandă.


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close