Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 3 noiembrie: Cum scapă statul printre degete 3 miliarde de euro

Revista presei - 3 noiembrie: Cum scapă statul printre degete 3 miliarde de euro

Revista presei - 3 noiembrie: Cum scapă statul printre degete 3 miliarde de euro
Sursa foto: Foto: visualphotos.com
03 Noi 2011   •   09:44
Jurnalul Naţional: Cum scapă statul printre degete 3 miliarde de euro. Companiile de stat: personal excedentar, cheltuieli peste măsură. Jurnalul Naţional a intrat în posesia unui document care arată modul în care statul ar putea economisi trei miliarde de euro, numai din managementul corect al companiilor de stat. Aceste sume sunt destul de uşor de obţinut prin reducerea pierderilor şi a salariilor uriaşe.

Ring: Sănătatea şi-a dat duhul! Toate spitalele au vistieria goală. Din Ziarul Ring aflăm că sistemul sanitar este în pragul colapsului. Toate spitalele au vistieria goală. Pentru a prelungi agonia, guvernanţii au mai dezlegat baierele pungii şi au dat bani doar pentru lunile octombrie şi noiembrie. Din decembrie situaţia o să devină critică, iar românilor nu le mai rămâne decât să se roage să îi ocolească bolile.

Ghimpele: Anchetă: Samsarii securităţii naţionale: povestea ascunsă a (ne)siguranţei nucleare. Pornind de la dispariţia celor 73 kg de minereu de uraniu, jurnaliştii de la Ghimpele au realizat o anchetă despre siguranţa activităţii nucleare de la noi din ţară. Concluzia este una singură: indiferenţa instituţiilor care ar trebui să gestioneze această activitate pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

Adevărul: Angela Merkel, singura femeie în top 10 cele mai puternice personalităţi din lume.Cancelarul german, Angela Merkel, s-a clasat pe locul al patrulea în topul realizat de Forbes, al celor mai puternice personalităţi din lume din acest an. Pe primul loc în top se află preşedintele american Barack Obama, urmat de primul ministru rus, Vladimir Putin.

Gândul: Referendum al Atena. UE şi FMI dau şah Greciei: transfuzia de 8 miliarde de euro, aprobată săptămâna trecută, a fost blocată. Din Gândul aflăm că Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional ar putea "să îngheţe" acordarea celei de-a şasea tranşe de opt miliarde euro pentru Grecia, dacă va avea loc referendumul anunţat de Guvern.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close