Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 3 octombrie: Parlamentarii ar putea rămâne fără imunitate în 48 de ore

Revista presei - 3 octombrie: Parlamentarii ar putea rămâne fără imunitate în 48 de ore

Revista presei - 3 octombrie: Parlamentarii ar putea rămâne fără imunitate în 48 de ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Oct 2011   •   08:49
România Liberă: Parlamentarii ar putea rămâne fără imunitate în 48 de ore -  Vicepreşedintele PDL, Monica Macovei, propune ridicarea imunităţii parlamentarilor în termen de 48 de ore de la primirea cererii. Decizia privind ridicarea imunităţii ar trebui făcută prin vot la vedere pentru ca electoratul să vadă cum votează aleşii şi pentru a evita ascunderea răspunderii în spatele votului secret.

Jurnalul Naţional:  Diversiunea DIICOT la Hidroelectrica - Legenda spune că „Băieţii deştepţi" au căpătat consistenţă financiară pe baza contractelor de energie ieftină de la Hidroelectrica. În ultimii ani au ieşit în evidenţă legăturile politice dintre beneficiarii energiei furnizate de Hidroelectria şi gruparea din jurul preşedintelui Traian Băsescu.

Gândul: Clasificarea Programelor de studiu - Articolul oferă detalii despre clasificarea programelor de studiu de la universităţile româneşti. Cu alte cuvinte, studenţii şi candidaţii la facultate vor putea şti începând din acest an cât de performant este programul de studii pe care îl urmează. Cum a realizat ministerul această clasificare, aflaţi în articolul de azi.

Adevărul: De ce vrea Marea Britanie să iasă din UE - Pentru că Bruxelles-ul le impune tot mai multe reguli şi le ia din suveranitate, britanicii iau în discuţia posibilitatea de a ieşi din Uniunea Europeană. Camera Comunelor (Camera inferioară a Parlamentului britanic) va lua în dezbatere şi va supune la vot o iniţiativă privind organizarea unui referendum în care britanicii să se pronunţe dacă mai vor sau nu ca Marea Britanie să rămână în interiorul Uniunii Europene.

Financiarul: PDL repune pe tapet reorganizarea administrativ- teritoriala - Liderii PDL si sefii organizatiilor judetene ale partidului au mandatat, duminica seara, in intalnirea de la Vila Lac, BPN al formatiunii ca pana la finalul lunii noiembrie sa definitiveze detaliile reorganizarii administrativ-teritoriale. Pentru reorganizarea administrativ-teritoriala au fost avansate o serie de propuneri, de la impartirea tarii in noua judetene, pana la zece sau doisprezece regiuni.
 

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close