Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 30 noiembrie: Şeful Poliţiei Capitalei: Săptămâna viitoare va cădea o importantă grupare interlopă

Revista presei - 30 noiembrie: Şeful Poliţiei Capitalei: Săptămâna viitoare va cădea o importantă grupare interlopă

Revista presei - 30 noiembrie: Şeful Poliţiei Capitalei: Săptămâna viitoare va cădea o importantă grupare interlopă
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de M.Z.    |    30 Noi 2011   •   11:17
ring: Vasile Viorel, şeful Poliţiei Capitalei: Săptămâna viitoare va cădea o importantă grupare interlopă. Chestorul Viorel dă un avertisment cât se poate de clar clanurilor interlope. "Probabil vedeţi zi de zi la televizor că sunt destructurate grupuri infracţionale interlope: şi din mediu judiciar, şi din mediu economico-financiar. Azi (ieri - n.r.), spre exemplu, am avut cămătari- şantaj! Mâine (azi - n.r.), vom avea economico-financiar. Săptămâna viitoare, iarăşi, o grupare de răsunet (va fi destructurată - n.r.)!”, avertizează şeful Poliţiei Capitalei.

Puterea: Cum se umflă conturile unei firme de partid. Articolul ne spune cum se câştigă milioane de euro fără cel mai mic efort. Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi consilierii generali au dublat suma de bani alocată pentru reabilitarea pasajului Muncii. Norocosul care se ocupă de această lucrare este fratelui deputatului PDL, Ştefan Pirpiliu. Termenul pentru finalizarea reabilitării a fost şi el prelungit cu un an.

gandul.info
: Miza SGG. Pe ce a pus mâna UDMR: puşculiţa de 250 de milioane de euro a RA-APPS şi cheia şedinţelor de Guvern. "Unii vin la RA-APPS să împartă spaţii". După negocierile din Coaliţie, UDMR s-a ales cu funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului (SGG), în schimbul susţinerii lui Vasile Blaga la şefia Senatului. Numele vehiculate pentru această funcţie sunt actualul secretar general adjunct al Guvernului, Ştefan Gati, şi cel al lui Deszi Attila, prefect de Hunedoara. Foştii şefi ai SGG au explicat că deţinerea acestei funcţii implică o poziţie de influenţă asupra deciziilor care se iau în şedinţele de Guvern, controlul asupra agenţiilor guvernamentale, dar mai ales ţinerea sub cheie a imobilelor din patrimoniul de stat.

Jurnalul naţional
: CJ Timiş îşi vinde pe nimic propriile firme. Încă un faliment intenţionat la societăţile de drumuri. Şi în provincie, autorităţile statului îşi fac de cap. Primăria Timişoara a pus umărul la falimentarea Societăţii Drumuri Municipale, la care este acţionară. După aceeaşi schemă, Consiliul Judeţean Timiş vrea să vândă la un preţ de nimic acţiunile pe care le deţine la o altă societate de drumuri.

Fin.ro
: Şeful Nuclearelectrica şi-a promovat fiica într-o funcţie de conducere. Izabela Budulan, fiica directorului producătorului de energie Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan (PDL), a fost numită într-o funcţie de director tehnic la compania condusă de tatăl său. Ea lucra la departamentul de Comunicare de la Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei. Trecerea la Nuclearelectrica a însemnat şi o creştere a veniturilor, întrucât la Agenţie salariul mediu nu trece de 3.000 de lei, iar la producătorul de energie acesta ajunge la 6.000 de lei.

România liberă
: De ce este importantă şefia Senatului. Pornind de la disputa din ultimele zile, jurnaliştii ne explică de ce este atât de importantă şefia Senatului. Pe lângă puterea de a sesiza Curtea Constituţională, preşedintele Senatului poate decide cât stă o lege în Parlament şi dacă rezoluţiile aferente sunt sau nu aprobate.








×
Subiecte în articol: conturi UDMR RA-APPS Nuclearelectrica fiica
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close