Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 31 octombrie: DNA îmbogăţeşte un asociat al lui Vîntu în grupul Gelsor

Revista presei - 31 octombrie: DNA îmbogăţeşte un asociat al lui Vîntu în grupul Gelsor

Revista presei - 31 octombrie: DNA îmbogăţeşte un asociat al lui Vîntu în grupul Gelsor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Oct 2011   •   11:56
ring.ro: DNA îmbogăţeşte un asociat al lui Vîntu în grupul Gelsor. Direcţia Naţională Anticorupţie face afaceri cu un implicat în dosarul FNI, asociat al controversatului Sorin Ovidiu Vîntu. Jurnaliştii au aflat că firma acestuia este preferata la contracte grase şi a altor instituţii ale statului, precum ANAF sau Autoritatea Naţională a Vămilor.

Fin.ro: Cum şi cu cine şi-a făcut averea Dumitru Dragomir. Ajuns în centrul atenţiei mass-media ca urmare e recentului dosar la DNA, născut din dezafilierea Universităţii Craiova, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi-a constituit averea prin prezenţa în diferite societăţi comerciale alături de personaje controversate. Reţeta de succes a preşedintelui LPF ţine de afacerile cu restaurante, în care personajele care-i condimentează businessurile sunt finanţatorii sau chiar cluburile de fotbal.

Ghimpele.ro: România produce meseriaşi doar în şcoli private. Pentru că a desfiinţat toate şcolile profesionale, România a rămas fără meseriaşi, situaţie de care a ştiut să profite mediul privat. În toate marile oraşe, au fost deschise şcoli de meserii pe bani europeni. În câteva luni, vor fi scoşi direct pe piaţa muncii, câţiva zeci de electricieni, frizeri, bucătari şi zidari, care au învăţat aceste meserii în schimbul a câteva sute de lei. Aceşti bani intră acum în buzunarul şcolilor private, care prosperă după închiderea şcolilor profesionale de stat pe care nu le mai frecventa aproape nimeni.

România liberă
.ro: Milionarii de iarnă ai crizei. Service-urile auto, vulcanizările, dealerii auto, importatorii şi distribuitorii de cauciucuri pentru autovehicule vor obţine venituri şi de trei ori mai mari, comparativ cu anul trecut. Importatorii şi distribuitorii de cauciucuri de iarnă au câştigat de la începutul anului şi până acum 80 milioane euro numai din vânzările realizate pe piaţa din România.

Adevărul.ro: Pedepse pentru medicii pârâcioşi. Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, vrea să-i dea afară pe doctorii care se plâng presei de colegii lor. Codul deontologic va fi modificat astfel încât să-i decurajeze total pe doctorii care, prin orice mijloace, îşi atacă vreun coleg.









×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close