Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 4 ianuarie: Bucureşti, al doilea cel mai “cool” oraş din Europa

Revista presei - 4 ianuarie: Bucureşti, al doilea cel mai “cool” oraş din Europa

Revista presei - 4 ianuarie: Bucureşti, al doilea cel mai “cool” oraş din Europa
Sursa foto: Foto: ringincentrulvechi.ro
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   10:30
Ghimpele: Bucureşti, al doilea cel mai “cool” oraş din Europa. În urma unui sondaj realizat de o revistă franceză, Bucureştiul s-a clasat pe locul doi în topul celor mai “cool” oraşe din Europa, fără a se menţiona însă şi preţurile ridicate, nivelul de trai al bucureştenilor sau mizeria de pe străzi. Capitala s-a clasat pe locul doi după Lisabona, pe baza unor criterii precum preţul berii, legislaţia privind consumul de canabis sau preţul biletelor de intrare în cluburile de noapte.

 


Jurnalul Naţional: Reuters: Dependentă de euro, bănci şi investiţii străine, România se târăşte prin recesiune. Într-o analiză a agenţiei de presă Reuters despre situaţia din România, jurnaliştii menţionează că 3% din populaţie trăieşte cu 40 de dolari pe lună şi că riscurile politice pentru ţara noastră ar fi zona euro, stabilitatea Guvernului, sprijinul FMI, forţa de muncă redusă şi corupţia.

Ring: Pacienţii acuză: „Asigurările private, o cacealma. Nu există fond de garantare”. Noua Lege a sănătăţii, aflată în dezbatere publică, generează noi controverse. Pacienţii susţin că noile prevederi sunt anticonstituţionale, bolnavii cronici sunt condamnaţi la moarte, iar asigurările private de sănătate sunt bani aruncaţi pe apa sâmbetei. Pe scurt, haosul generat va duce la prăbuşirea totală a sistemului sanitar.

Cotidianul: PDL vrea regim special la alegeri pentru funcţionarii care deţin posturi de conducere. Articolul ne spune ce planuri mai are puterea pentru alegerile de anul acesta. Şase senatori, printre care şi ministrul de Interne, Traian Igaş, propun eliminarea obligativităţii ca funcţionarii publici din posturi de conducere să îşi dea demisia dacă vor să candideze pentru funcţii de demnitate publică.

Wall-Steet: Primul eveniment al Apple, la finalul lunii. Ce va anunţa compania? Apple ar putea susţine la finalul lunii ianuarie primul eveniment din acest an, în New York. Deşi mulţi aşteaptă un anunţ privind lansarea iPad 3 sau Apple TV, este puţin probabil ca evenimentul din ianuarie să fie destinat lansării de noi gadgeturi. Mai multe surse au subliniat că nu va fi un eveniment de lansare de produs, surse din companie spunând că noi servicii şi produse urmează să fie lansate mai târziu, în 2012.



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close