Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 5 decembrie: Coplata nu ajunge în salariile medicilor

Revista presei - 5 decembrie: Coplata nu ajunge în salariile medicilor

Revista presei - 5 decembrie: Coplata nu ajunge în salariile medicilor
Sursa foto: Foto: lonesomemercury.com
de M.Z.    |    05 Dec 2011   •   11:37
Adevărul: Coplata nu ajunge în salariile medicilor. Dacă vă întrebaţi ce se va întâmpla cu banii pe care românii îi vor plăti suplimentar de anul viitor pentru anumite consultaţii şi investigaţii medicale, aflaţi că sumele nu vor intra însă în salariile personalului medical, ci tot în sacul mare de cheltuieli incontrolabile din sistem. Ministerul Sănătăţii spune că prin coplată se vor strânge anual 378 de milioane de lei.

Jurnalul Naţional: Saloanele lui Udrea duc la uşa lui Băsescu. Standurile care promovează frunza Elenei Udrea în străinătate sunt amenajate de firma cumnatului şefei de cabinet a preşedintelui Traian Băsescu, Claudia Copaci. Deşi nu are nici un angajat, firma acesteia a reuşit performanţa să devină abonată la banii statului, în special ai Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Puterea: Dna Ghica: Tunul lui Videanu, dublat de Oprescu. Un proiect al municipalităţii bucureştene, ce ar fi trebuit să fie finalizat în octombrie 2008, şi-a dublat între timp costurile. Culmea, reprezentanţii primăriei au declarat recent că au reziliat contractul cu firma ce câştigase licitaţia tocmai pe motiv că aceasta ar fi cerut o suplimentare a banilor alocaţi pentru proiect. În 2006, fostul primar al Capitalei Adriean Videanu anunţa începerea lucrărilor la acest proiect. Acum, se preconizează ca pasajul să fie gata în termen de 10 luni, adică exact în prag de alegeri. Preţul anunţat atunci de Videanu a fost de 5,66 milioane de euro.

Ghimpele: Petre Mihai Băcanu: “Cei care de ziua naţională i-au pupat mâna lui Băsescu au fost aduşi de PD-L cu autobuzul”. Jurnalistul Petre Mihai Băcanu este de părere că ziua naţională s-a degradat profund şi a devenit un joc de teatru executat machiavelic de Traian Băsescu. Băcanu susţine că evenimentele pentru 1 Decembrie au fost organizate foarte atent, încât să-i ofere capital de imagine preşedintelui. “Cei care organizează asemenea manifestaţii au grijă să aducă 20 de inşi care să-i pupe mâna. Acolo unde descinde conducătorul, sunt oameni aduşi cu autobuzul”.

Gândul.info: Omagiu lui Brânză, adevăratul urmaş al lui Eliade şi Sorescu. Televiziunea publică a organizat gala premiilor PDL. TVR Internaţional l-a găsit în persoana deputatului PDL William Brânză. Cea de-a zecea gală a premiilor TVR Internaţional s-a tranformat într-o tribună a recunoştinţei pentru PDL şi Traian Băsescu.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close