Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei – 5 septembrie: Statul român se judecă cu salariaţii de la propriile companii pentru bonusurile tăiate

Revista presei – 5 septembrie: Statul român se judecă cu salariaţii de la propriile companii pentru bonusurile tăiate

Revista presei – 5 septembrie: Statul român se judecă cu salariaţii de la propriile companii pentru bonusurile tăiate
Sursa foto: Foto: gawker.com
05 Sep 2011   •   10:07
Jurnalul.ro: Statul se judecă cu salariaţii de la propriile companii pentru bonusurile tăiate. Statul a fost dat în judecată de sindicatele din mai multe companii publice care vor să recupereze mai multe serii de stimulente ce le-au fost tăiate începând cu anul trecut. După ce în 2010 Executivul a redus cu 25% salariile bugetarilor, autorităţile au început să analizeze cum să împartă povara reducerilor şi cu angajaţii companiilor de stat, multe dintre acestea înregistrând câştiguri medii pe angajat peste media de pe ţară. În vara anului trecut o serie de bugete de societăţi au fost rectificate în Guvern. Acum, la un an de la măsură, la une­le companii sindicaliştii au ajuns deja în instanţă solicitându-şi înapoi drepturile, iar la altele din portofo­liul Ministerului Economiei sindicatele au semnat cu reprezentanţii acestora protocoale astfel încât să se acorde o majorare de salariu.

Adevărul: ,,Regina“ asigurărilor, salariu de 29.000 €/lună. Şefa Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Angela Toncescu, şi-a acordat un salariu de 21,7 ori mai mare decât al preşedintelui ţării, surclasându-i şi pe preşedinţii SUA şi Comisiei Europene.  Angela Toncescu continuă să îşi ascundă veniturile salariale şi faptul că, deşi e şefa Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, este şi manager într-o firmă de asigurări.

Fin.ro - Câştigul salarial mediu net a stagnat în iulie. Castigul salarial mediu nominal net din luna iulie a scazut, comparativ cu luna iunie, cu 0,1%, (- 1 leu) ajungand la 1.471 lei, releva datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica (INS). Valorile cele mai mari ale salariului mediu net – 3.781 lei - au fost inregistrate, pe parcursul celei de-a saptea luna din an, in activitatile privind NOILE TELEGRAME WIKILEAKS. Portretele celor mai temuţi mafioţi bulgari: Craniu, Puiu, Ţapul, Beretă şi fraţii Dobândă. Un proverb bulgăresc spune că "toate ţările au o mafie, dar în Bulgaria mafia are o ţară", scria în 2009 însărcinatul cu afaceri al SUA la Sofia, John Ordway. Una dintre cele mai mari provocări ale noului guvern de la Sofia, ales în 2009, era să demonstreze că poate impune legea în faţa mafioţilor bulgari care fuseseră până atunci intangibili, scria diplomatul american într-o telegramă intrată în posesia Wikileaks.

Daily Mail Marea Britanie a trimis suspecţi de terorism în Libia ca să fie torturaţi. Autorităţile din Marea Britanie au ajutat la trimiterea unui suspect de terorism în mâinile colonelului Gaddafi pentru a fi torturat. Informaţia a fost scoasă la iveală de o scrisoare descoperită în clădirea abandonată a fostului sediu al guvernului libian.





 


 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close