Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 7 septembrie: Pericol? Rata şomajului a început din nou să crească

Revista presei - 7 septembrie: Pericol? Rata şomajului a început din nou să crească

Revista presei - 7 septembrie: Pericol? Rata şomajului a început din nou să crească
Sursa foto: Foto: ziarebotosani.ro
07 Sep 2011   •   10:48
Econtext.ro - Pericol? Rata şomajului a început din nou să crească, după aproape un an şi jumătate de scăderi. După un an şi jumătate de scăderi, rata şomajului a început din nou să crească. Ea a urcat de la 4, 77% în iulie la 4, 80% în luna august. Astfel, peste 400.000 de persoane s-au înregistrat în august fără loc de muncă. Cele mai ridicate rate ale şomajului s-au înregistrat în judeţele Vaslui, Teleorman şi Dolj.

Jurnalul Naţional - Fathi Taher "mituieşte" Justiţia cu 50 de lei pe zi. Fathi mituieşte justiţia, pentru a nu pune în aplicare o decizie judecătorească definitivă, executorie şi irevocabilă, dată în urmă cu şase ani. În mod normal, orice alt cetăţean român ar fi fost condamnat penal şi obligat să pună în aplicare hotărârea.

Cotidianul - Elena Udrea îl îmbogățește pe Nelu Iordache cu încă 186 milioane de euro. Dacă vă întrebaţi pe unde se mai duc banii statului, aflaţi din Cotidianul. Ministerul Dezvoltării, condus de Elena Udrea, pune la bătaie 186 milioane de euro pentru construirea de drumuri în Prahova, Giurgiu şi Ilfov. Câştigătoare este firma condusă de omul de afaceri Nelu Iordache.

Adevărul - BAC 2011: Un elev a scris pe foaia de examen doar atât: "Vă salut!!!! Ceau". Din "Adevărul" mai aflăm despre "ingeniozităţile" absolvenţilor de liceu care au suţinut Bacalaureatul. Un tânăr din judeţul Bihor a scris pe foaia de examen doar "Vă salut!!! Ceau",  motiv pentru care a fost notat cu 1. Acesta susţinea proba la Limba şi literatura română, la sesiunea din toamnă.

Puterea - Boagiu mai taie 20% din lefurile ceferiştilor. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, le pregăteşte ceferiştilor o surpriză neplăcută. După ce în ultimele două luni aproape 1000 de angajaţi din sectorul feroviar au rămas fără loc de muncă, Boagiu vrea să le scadă lefurile cu 20% celor rămaşi.
 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close