Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 8 septembrie: Boagiu plusează 300 milioane de euro în conturile Bechtel

Revista presei - 8 septembrie: Boagiu plusează 300 milioane de euro în conturile Bechtel

Revista presei - 8 septembrie: Boagiu plusează 300 milioane de euro în conturile Bechtel
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Sep 2011   •   10:10
Puterea - Boagiu plusează 300 milioane de euro în conturile Bechtel. Surse guvernamentale au declarat pentru ziarul "Puterea" că Ministerul Transporturilor şi Bechtel au semnat un acord pentru finalizarea a încă 64 km de autostradă. Această afacere mai scoate din bugetul statului alte 300 milioane de euro, pe lângă cele 240 de milioane deja achitate pentru acelaşi tronson de drum.

România Liberă
- Oltean:Este o posibilitate ca în 2012 pe buletinele de vot să se regăsească Mişcarea Populară şi USL. Secretarul general al PDL Ioan Oltean a admis că în alegerile din 2012 există posibilitatea ca adversarii care se vor confrunta să fie Mişcarea Populară şi USL. El a evitat să spună dacă PDL va fi înlocuit de un nou partid sau de o mişcare, precizând că se lucrează pe mai multe variante.

Cotidianul
- Arena Naţională - copie săracă a unui stadion de 126 milioane euro. Mişcarea de propagandă a PDL a direcţionat publicul către chestiuni mai puţin importante în cazul Arenei Naţionale nu doar pentru a-l înfunda pe Sorin Oprescu ci mai ales pentru a acoperi adevăratul scandal legat de constructie a stadionului. O arenă identică a fost construită în 2005 în Germania la jumătate de preţ.

gandul.info
- Copos-Primăria Capitalei: 1-0. Patronul Rapidului a câştigat în instanţă 70 de locuri de parcare în centrul Bucureştiului. În scurt timp, 70 de locuri de parcare publică vor trece din administrarea Primăriei Capitalei în cea a finanţatorului clubului de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos. Este vorba de locurile de parcare situate în imediata vecinătate a Hotelului Athene Palace Hilton, pe care finanţatorul le va administra în baza unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile. 


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close