Antena 3 CNN Actualitate Media Ricky Martin este acuzat de incest și riscă 50 de ani de închisoare. Ce mesaj a transmis cântărețul

Ricky Martin este acuzat de incest și riscă 50 de ani de închisoare. Ce mesaj a transmis cântărețul

Cântărețul latino a pierdut orice statut pe care l-a câștigat în timpul lungii sale cariere. Ricky Martin a fost acuzat că a avut o relație incestuoasă abuzivă cu nepotul său de 21 de ani, Dennis Yadiel Sanchez.

Ricky Martin este acuzat de incest și riscă 50 de ani de închisoare. Ce mesaj a transmis cântărețul
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    16 Iul 2022   •   20:07

Identitatea lui Sanchez a fost dezvăluită abia astăzi, după ce a fost depusă o plângere anonimă prin Legea privind prevenirea și intervenția abuzului în familie. Se spune că Martin a avut o relație de 7 luni cu membrul familiei sale și ar fi devenit obsedat atunci când Sanchez a întrerupt relația

Plângerea a fost depusă în Puerto Rico și conform legilor acestora, incestul este o infracțiune foarte gravă, pedepsită cu până la 50 de ani de închisoare. La începutul acestei luni, Martin a apelat la Twitter pentru a denunța acuzațiile împotriva sa, dar nimeni nu a ghicit că acuzatorul era, de fapt, nepotul său.

”Ordinul de protecție împotriva mea se bazează pe acuze complet false, deci voi răspunde prin procesul judiciar cu faptele și demnitatea care mă caracterizează”, a scris Martin.

Procesul legal începe pe 21 iulie și va crea, fără îndoială, o frenezie mediatică în lumina acestei noi dezvăluiri. 

×
Subiecte în articol: Ricky Martin incest inchisoarea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close